2°
 1°
 
 2°
 
 5°
 
 13°
 
 3°
 5°
 10°
 10°
 14°
 11°
 10°
 2°
 


От югозапад валежите ще отслабват до вечерта и ще спират, най-късно привечер в Североизточна България. Вятърът ще е умерен, в Източна България до силен, от северозапад. Минималните температури ще са между между минус 1° и 4°, в Източна България до 12°. Максималните температури в крайните югозападни райони, Горнотракийската низина и по Черноморието ще са между 9° и 14° , в останалата част на страната - предимно между 1° и 6°.

По Черноморието ще бъде облачно с валежи от дъжд, на много места - значителни. До вечерта валежите ще отслабват и спират. Вятърът ще е умерен до силен от северозапад. Максималните температури ще са между 13°-15°, близки до температурата на морската вода.

Над планините от запад валежите ще спират, облачността ще се разкъсва и намалява, най-късно в планините в Източна България. Вятърът ще е силен до бурен, но през деня ще се ориентира от югозапад и ще отслабва. Температурите още ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра – около минус 1°.

НИМХ-БАН 
 
Изберете град
 
 
         
 
 
 
 
 
  5 °