Лица от Новините


 
 
 
 
 

Станислава Соколова

репортер


Нямах идея с какво се захващам

Когато кандидатстваш журналистика, след истерията около баловете, изобщо нямаш представа какво ще стане като я завършиш, а да не говорим, ако започнеш да я работиш. Теорията трудно може да ти послужи за стабилна основа, независимо от добрите оценки в УНСС или СУ. Мечта беше да уча журналистика, ПР и маркетинг – сбъднах я. После мечта ми беше да работя – сбъднах и нея. Обаче си нямах идея с какво се захващам. Колкото и да си мислиш, че си подготвен и имаш добра основа от университета – жестоко се лъжеш.

Най-малката, най-новата, най-“зелената“ в ТВ+. Това съм аз. Обикновено се занимавам със здравните и образователните теми, но не е изключено да съм на мястото на някое убийство, катастрофа или пред заседателната зала в СГС. Определено не е лесно, а аз все още се уча. На моменти имам усещането, че винаги ще го правя и силно се надявам да е така!

Работата ми дава нещо незаменимо – разнообразие. Според мен човек не трябва да търси зоната на комфорт, напротив- трябва да бяга от нея. Влезеш ли в нея затъваш в еднообразие, влизаш в рамките, ставаш мързелив. Е, при нас в телевизията това няма как да ти се случи! Сигурно за това толкова обичам професията си. И си пожелавам винаги да я обичам...

 

 

ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
03:30
Български надежди - 22 еп., документална поредица за талантливите деца в България
03:15
Тенис: Юлия Гьоргес - Магдалена Рибарикова (WTA Elite Trophy Zhuhai, Джухай; 2017 WTA - повторение)
02:00
Тенис: Бертенс/Ларшон - Барти/Далакуа (BNP Paribas WTA Finals Singapore presented by SC Global, Сингапур; WTA World Tour Finals - повторение)