Лица от Новините


 
 
 
 

Ралица Николова

водещ


Аз съм Ралица Николова. Обичам да разказвам историите на интересни и позитивни хора, които показват на всички останали, че има и добри новини в Новините.

Започнах работа в телевизия, още докато учех. Бях стажант в сутрешния блок на телевизия ббт. След дълги дни и вечери, прекарани в монтажните, ме назначиха. Била съм репортер и редактор в актуални и забавни предавания. С времето и натрупания телевизионен стаж получих възможността да имам собствено предаване и го направих. Това беше една от големите ми мечти в работата.

Завършила съм "Връзки с обществеността" и "Журналистика". Обичам и двете си професии. Те са доста свързани, но основната разлика е, че като журналист мога да разкажа една история, както сама я виждам. Имам няколко годишен професионален опит и като ПР.

Работя в TV+ от началото на 2017-та година и съм щастлива, че попаднах сред хора, които ценят идеите и толерират добрите новини в Новините.

 

 

ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
04:00
Новото познание: Богомилските символи в храма - ток шоу за наука, мистика и конспиративни теории
04:00
Тенис: Пабло Куевас - Фабио Фонини (Brasil Open, Сао Пауло; ATP WORLD TOUR 250 - I полуфинал, повторение)
03:15
Тенис: Жереми Шарди - Томас Фабиано (TEB BNP Paribas Istanbul Open, Истанбул; ATP WORLD TOUR 250 - II четвъртфинал, повторение)