Лица от Новините


 
 
 

Ралица Тимнева

репортер


Аз съм Ралица Тимнева. Обичам да разказвам историите на интересни и позитивни хора, които показват на всички останали, че има и добри новини в Новините.

Започнах работа в телевизия, още докато учех. Бях стажант в сутрешния блок на телевизия ббт. След дълги дни и вечери, прекарани в монтажните, ме назначиха. Била съм репортер и редактор в актуални и забавни предавания. С времето и натрупания телевизионен стаж получих възможността да имам собствено предаване и го направих. Това беше една от големите ми мечти в работата.

Завършила съм "Връзки с обществеността" и "Журналистика". Обичам и двете си професии. Те са доста свързани, но основната разлика е, че като журналист мога да разкажа една история, както сама я виждам. Имам няколко годишен професионален опит и като ПР.

Работя в TV+ от началото на 2017-та година и съм щастлива, че попаднах сред хора, които ценят идеите и толерират добрите новини в Новините.

 

 

ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
22:30
"Уасаби" - екшън, комедия, криминален, трилър, Франция, 2001 г., Режисьор: Жерар Кравчик, В ролите: Жан Рено, Мишел Мюлер, Риоко Хиросу
22:30
Тенис: Магда Линет - Симона Халеп (Western & Southern Open, Синсинати; WTA 1000 - повторение)