Лица от Новините


 
 
 
 

Силвия Ичева

репортер - журналист


Никога не казвай никога!!!

Животът ни учи на много неща. И нищо от това, което ни се случва, не е случайно! Не е случайно, че днес сме се срещнали с някой, който не сме виждали от години; не е случайно, че днес вали; не е случайно, че днес снимах точно този материал!

Това е животът – един миг, изпълнен с много важни неща. А, нашата задача е – да не пропускаме нито едно от тях!

Това с пълна сила важи и в журналистиката – правилото на живота, а именно: „Не изпускай момента!“

От началото на професионалната ми кариера се опитвам да правя точно това – да не изпусна момента, да бъда на точното място в точния момент, за да мога да запозная Вас – нашите зрители с нещата, които се случват, поднесени на достъпен и разбираем език! И надявам се, че успявам или поне се опитвам да дам всичко от себе си, за да е така.

От септември 2012 година се присъединих към екипа на ТВ+. В този период срещнах много хора, разделих се с други, изживях най-важното за една жена – да стана майка, и днес отново съм тук, за да Ви информирам за нещата от живота!

И най-важното, което никой от нас не трябва да забравя е да не се примирява, да се бори, да търси истината и да я намира! Бъдете себе си, а аз ще се старая най-безпристрастно да поднасям информацията на Вас – нашите верни зрители!

 

 

ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
08:30
"Какво е да си патриот?" - забавно-информационно предаване
07:00
Футбол: Барселона - Атлетико /М/ (Ла Лига, сезон 2009/2010)
07:00
Футбол: Виляреал - Барселона (Ла Лига Сантандер, сезон 2019/20 - повторение)