Лица от Новините


 
 
 

Владимир Таков

водещ


Да обичаш и да бъдеш обичан

Роден съм на 27 май 1977 г. в София – зодия Близнаци.

Образователният ми път минава от СПТУ по автотранспорт, през Стопанския факултет на Техническия университет, до „Публично слово в радиото и телевизията” в НБУ.

Работата ми в телевизията не е случайна. На 28 години се замислих накъде да тръгна, така че животът ми да не премине в прескачане от работа на работа. Зададох си въпроса: „Какво ми е дал Господ?” Направих анализ на себе си и на живота ми, като се върнах и до ученическите ми години, когато впечатлявах учителките по български език и литература с умението ми да рецитирам. Поставих си целта и я постигнах, като направих всичко, което зависи от мен. При първите ми стъпки като стажант-репортер в ББТ през 2006 година работех на още две места и учех.

През 2007-а вече бях водещ на новините. След това станах част от сценарния екип на предаването „В неделя с ... Димитър Цонев” по БНТ. Работата ми и за НБТ ми даде възможност да срещна и да направя интервюта с хора като – Лили Иванова, Мая Нешкова, Недялко Йорданов, Христо Мутафчиев, Маша Илиева, Венци Мартинов. Имам известен опит и в дублажа – озвучавах документални филми за NATIONAL GEOGRAPHIC, пробвах се дори и в сапунка. В Новините на ТВ+ съм от самото начало – 2010 година.

Интересното е, че работя в телевизия, но нямам телевизор.
Изключително спокоен и позитивен човек съм. Водя здравословен начин на живот – без алкохол, без цигари, без животински храни и без сладко! /Разбира се, правил съм малки изключения./ За физическата ми форма и здраве, освен начинът на хранене, ми помагат и физическите упражнения, както и баскетболът с приятели.

Аз съм човек, способен да види доброто и красивото в света и у хората. Обичам да помагам, казвам истината и винаги постъпвам справедливо. Опитвам се да живея в хармония със себе си и със заобикалящия ме свят – трудно ... но постижимо! Най-важното и най-хубавото нещо в живота според мен е:

Да Обичаш и да бъдеш Обичан!

 

 

ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
22:30
"Уасаби" - екшън, комедия, криминален, трилър, Франция, 2001 г., Режисьор: Жерар Кравчик, В ролите: Жан Рено, Мишел Мюлер, Риоко Хиросу
22:30
Тенис: Магда Линет - Симона Халеп (Western & Southern Open, Синсинати; WTA 1000 - повторение)