Лица от Новините


 
 
 
 
 

Огнян Статев

водещ


Обожавам работата си

Завършил съм “Връзки с обществеността” в Софийския университет. С медии се занимавам от 2005 г., след като спечелих кастинг за радиоводещ. От тогава съм отдаден изцяло на работата си и по-конкретно на новините. През годините съм работил като редактор, репортер и водещ на емисии новини.

Представянето им в ефир е най-важната задача за мен, за да може вие, зрителите, да бъдете максимално добре информирани. Обожавам работата си, но е наистина трудно, когато трябва да съобщиш за поредния инцидент или трагедия. В подобни случаи винаги се опитвам да поднасям информацията по възможно най-безболезнения за близките начин. За щастие позитивни новини също не липсват, което внася нужния баланс.

Разтоварвам се със слушане на рок и хеви метъл музика. Преди това съм се занимавал с музика и по-конкретно с ударни инструменти. В свободното си време обичам да се срещам с приятели, да чета книги и да пътувам.

 

 

ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
18:20
Свободна зона: Ще постигне ли опозицията своите цели? гост: Осман Октай - публицистично предаване
18:00
Футбол: Фламенго - Коринтианс (Бразилско първенство, сезон 2017 - повторение)
17:50
Тенис: Каролина Плишкова - Светлана Кузнецова (BNP Paribas Open, Индиън Уелс; WTA Premier 2017 - II полуфинал, повторение)