Лица от Новините


 
 
 

Десислава Хаджиева

водещ


Вярвам в доброто у хората

Да бъда журналист е сбъднатата ми детска мечта. Завърших журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, а след това и магистратура по „Стопанско управление“.

Телевизионния си опит започнах да трупам още в началото на втори курс в университета. Имах щастието да работя с изключителни хора и професионалисти в няколко телевизии, сред които БНТ, PROBG и ТВ „Здраве“. Радвам се, че имах възможността да премина през всички стъпки в професията – репортер, сценарист, редактор и водещ. Това ми помага да бъда адекватна и обективна в работата си и да продължавам да предизвиквам себе си и да се уча всеки ден.

Към екипа на Новините на ТВ+ се присъединих през 2011 г. В работата си се старая да давам винаги най-доброто от себе си и да представям човешката страна на историите, които разказвам.

Въпреки динамичното и напрегнатото ежедневие, естественото ми състояние е да бъда усмихната и позитивна. В свободното си време обичам да пътувам, да бъда с любимите си хора, да чета психология и да ходя на кино. Вярвам в доброто у хората и се старая да следвам този принцип всеки ден.

 

 

ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
22:30
"Уасаби" - екшън, комедия, криминален, трилър, Франция, 2001 г., Режисьор: Жерар Кравчик, В ролите: Жан Рено, Мишел Мюлер, Риоко Хиросу
22:30
Тенис: Магда Линет - Симона Халеп (Western & Southern Open, Синсинати; WTA 1000 - повторение)