Лица от Новините


 
 
 
 

Емануела Георгиева

репортер


Историите ме намират сами, за да бъдат разказани

Станах репортер заради страстта – да срещам много и различни хора и да им помагам да бъдат чути. Мисля, че историите ме намират сами, защото всяка от тях иска да бъде разказана и разбрана.

Живеем в свят на развитите технологии, все по-близо сме един до друг, а сякаш се чуваме по-малко. Вярвам, че не е редно това да бъде така. В историите, независимо дали са за учени със световни успехи или за обикновени хора в нужда, признавам, че ми е трудно да остана безпристрастна, аз съм човек. Но винаги се старая да потърся и открия всички гледни точки, а изводите всеки да направи сам за себе си.

Това е първото, което научих по време на образованието си в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Оттогава не спирам да отварям очите, ушите и ума си за уроците на професията на журналиста. Уча от колегите, от събеседниците си, от стойностните хора.

Работя в телевизия TV+ от 2010 г. – време, колкото кратко, тъй като още много предстои, толкова и дълго заради натрупаните истории. С нетърпение очаквам следващата история... защото всяка заслужава да бъде научена!

 

 

ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
02:00
"Непознатото лице на... Дони" - документална поредица
01:35
Тенис: Фиона Феро - Сара Ерани (31° Palermo Ladies Open, Палермо; WTA International - III четвъртфинал, повторение)
00:30
Футбол: Хетафе - Уеска (Ла Лига Сантандер, сезон 2020/2021 - повторение)