На кой да поверим грижите за детето , възрастните хора или домашния любимец?

Събота, 30 Януари 2016 14:37


Нова за пазара онлайн платформа предлага почасови грижи за деца, възрастни роднини или разходка на домашния любимец. Различното от познатото до момента е, че става въпрос за грижа в рамките до 4-ри часа. Можете да ползвате услугата еднократно, в определени дни или да направите абонамент.

 

Често няколко часа на ден не ни достигат за да успеем да свършим работата си и да вземем навреме детето си от училище или детска градина. Понякога ангажиментите към децата не позволяват и да излезем вечер. В този случай можем да се обърнем към квалифицирани детегледачи.

ЛИЛИЯ ДАВИДКОВА УПРАВИТЕЛ НА ФИРМА ЗА ПОЧАСОВИ ГРИЖИ
„ Нашите детегледачи са психолози и педагози, които са преминали през набор от интервюта и психометрични тестове. Това са хора, които са с проверено минало и тяхното психично здраве е оценено по различни параметри.“

За всеки е трудно да остави детето си, дори когато става въпрос за проверен човек. Проблем е и пускането в дома ни на чужди хора. Помислено е и за това.

ЛИЛИЯ ДАВИДКОВА УПРАВИТЕЛ НА ФИРМА ЗА ПОЧАСОВИ ГРИЖИ
„ Нашият асистент ще отиде с камера и ще заснеме целия процес по оказване на грижа. Освен, че ние можем да ви изпратим записа, вие можете и в реално време от момента на стартиране на посещението, вие да следите онлайн чрез мобилния си телефон или лаптопа как ние се грижим за вашето дете.“

Фирмата предлага и грижа за възрастни хора, но тя не е медицинска. Асистентът може да закара вашия близък до лекар, да му даде предписани лекарства, да сготви или просто да си поговори със самотния човек. Помислено и за домашните любимци. За първи път на пазара има и услугата за разходка на куче. Един от клиентите е актьорът Влади Карамфилов.

ВЛАДИСЛАВ КАРАМФИЛОВ
„ Примерно за уикенда да дойдат да ти разходят кучето два пъти, да го нахранят, да оправят и котката, да сменят тоалетната е 25 лева, което решава огромен проблем. Най- важното е, че животното не е на хотел, защото оставихме го веднъж на хотел и след това той беше цяла седмица в някаква депресия.“

Цените за услугите са различни, зависи от това дали ползвате пакет или еднократно посещение. За новините на ТВ+ Десислава Томева.

  Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД