ОСМИЯТ ПОЛУФИНАЛ НА КАМЕНИЦА ФЕН-КУПА СТАРТИРА В КЮСТЕНДИЛ

Събота, 15 Юли 2017 18:05


На стадион Осогово в Кюстендил започна осмият регионален полуфинал на Каменица Фенкупа 2017. От областите Кюстендил, Благоевград и Перник участие във фентурнира взимат 32 отбора. В рамките на уикенда те ще изиграят общо 64 мача, за да излъчат новия регионален шампион. Победителят ще се класира за националните финали, а голямата награда в 15-тото издание на турнира е посещение на мач на любим футболен отбор в рамките на Европа.

Кирил Глушков, мениджър Събития: "Целта на турнира е да има феърплей, приятели да идват и да се забавляват, играейки футбол, паднали, спечелили, после да седнат на една маса, да пият бира и да направят разбор на двубоя". 

В днешния ден се проведе демонстративен мач между два сборни тима на футболни ветерани от града и региона. Тимът на бившия играч на ЦСКА Евгени Йорданов победи отборът с капитан Владислав Стойков с 5:2. Финалният мач утре започва в 13 часа на стадион Осогово. Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
15:30
Новини
14:00
Тенис: Бертенс/Ларшон - Барти/Далакуа (BNP Paribas WTA Finals Singapore presented by SC Global, Сингапур; WTA World Tour Finals - повторение)
14:00
Тенис: Симона Халеп - Ирина Камелия Бегу (Shenzhen Open, Шенджен; WTA International 2018 - I полуфинал, повторение)