КАКВИ СА ОЧАКВАНИЯТА НА ДИДИЕ ДЕШАН ЗА МАЧА С БЪЛГАРИЯ?

Петък, 06 Октомври 2017 20:21


РОСЕН СТАНЧЕВ - РЕПОРТЕР НА "ТВ+"

ДИДИЕ ДЕШАН – СТАРШИ ТРЕНЬОР НА ФРАНЦИЯ

- “Всички знаем, че този мач е важен, но не е по-специален. Не се притеснявам какво пишат медиите, а мисля само как да се подготвим най-добре. Злополучният мач с Люксмбург, в който завършихме 0:0, го забравяме и мислим само за този с България. Трябва обаче доста да повишим ефективността, защото иначе не ни чака нищо добро. Знаем срещу какъв отбор ще играем, агресивен, когато е домакин и опасен на доста бързи контраатаки. Не вярвам да има променен облик от това което видях в мача с Швеция.”

- “Относно очакванията за терена ще ви кажа, че нищо не ме притеснява, дори и прогнозите за дъжд в събота вечер, така, че това не е проблем”

Попитан кого имежду Гризман и Мбапе би избрал за върха на атаката си, Дешан заяви: “Ако трябва да съм честен – и двамата"!

Р.С.



 



Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
18:00
Новото познание: Апокалипсисът Йелоустоун - ток шоу за наука, мистика и конспиративни теории
17:10
Тенис: Симона Халеп - Петра Мартич (BNP Paribas Open, Индиън Уелс; WTA Premier Mandatory 2018 - I четвъртфинал, повторение)
16:35
Тенис: Дария Касаткина - Гарбине Мугуруса (Dubai Duty Free Tennis Championships, Дубай; WTA Premier - II полуфинал, повторение)