НАЦИОНАЛИТЕ ПО ФУТБОЛ ЗАМИНАХА ЗА ЛЮКСЕМБУРГ. ХУБЧЕВ ПРАВИ ПРОМЕНИ ЗА МАЧА

Понеделник, 09 Октомври 2017 13:09


Българският национален отбор по футбол пристигна в Люксембург за утрешната световна квалификация между двата тима. На официалната пресконференция Петър Хубчев заяви, че очаква тежък мач защото домакините ще търсят реванш пред своята публика за тежката загуба от Швеция с 0:8. Селекционерът сподели още, че ще има промени в стартовите 11-ет за последния мач от квалификациите.

Иначе сутринта българският национален отбор замина за Люксенбург в 11.00 с чартърен полет от Терминал 1, където във вторник от 21:45 часа ще изиграе последната си среща от световните квалификации.

Двата тима са без шансове за участие на Мондиала. Като в група "А"  България е твърдо на четвъртото място с 12 точки и без шанс за третото, на което се намира отбора на Холандия (16т).

Люксембург от своя страна е на последното място с равен брой точки с петия - Беларус - 5т. , но с по-лоша голова разлика

Селекционерът Петър Хубчев няма да може да разчита на Георги Костадинов и Божидар Чорбаджийски. В тима обаче се завръщат Ивелин Попов и Ивайло Чочев.

Росен Станчев Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
05:30
Анзак: В лицето на войната - документален филм
01:00
Тенис: Dubai Duty Free Tennis Championships, Дубай (WTA Premier - повторение)
03:00
Тенис: New York Open, Ню Йорк (ATP WORLD TOUR 250 - полуфинали, повторение)