БРУНО АКРАПОВИЧ Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ЛОКОМОТИВ (ПД)

Вторник, 31 Октомври 2017 19:20


Босненският специалист Бруно Акрапович пое отбора на Локомотив Пловдив. Той подписа договор за две години и ще се опита да стабилизира отбора след сътресенията от последните седмици и напускането на предишния наставник Войн Войнов.

 

Акрапович: „Наясно съм, че ни предстои тежка програма – играем с трите гранда на българския футбол – Лудогорец, Левски и ЦСКА. Имаме малко време, да изработим тактически план за тези мачове и за остатъка от полусезона. През зимната пауза ще работим повече, а тепърва ще преценяваме на кои постове ще ни трябват играчи”

Акрапович заяви, че не е коментирал конкретни цели с ръководството. Той ще се стреми да закрепим тима и да върне феновете по трибуните.

 

„Моята задача като треньор е да извлека максимум от всеки един футболист, както и да върна усмивките и доброто им настроение, защото иначе нещата няма как да се получат. Искам и да вдигнат качеството на играта.”

Още с идването си, новият старши-треньор направи първата промяна и въведе ранни сутрешни тренировки. Всеки ден занятията ще започват в 8.30 часа. За най-голямото си постижение като футболист смята това, че е играл срещу имена като Луис Енрике и Пеп Гуардиола. Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
23:00
Свободна зона: С петролен поглед към Сирия, гост: Мира Майер - публицистично предаване (повторение)
21:00
Пряко: Тенис: Open 13 Provence, Марсилия (ATP WORLD TOUR 250)
20:00
Пряко: Тенис: Open 13 Provence, Марсилия (ATP WORLD TOUR 250)