Продължава издирването на заподозрените за обири на банкомати

Петък, 10 Ноември 2017 18:59


Полицията продължава да издирва тримата мъже, които са заподозрени за обири на банкомати. Те са обявени за общодържавно издирване. Районната прокуратура в Дупница е повдигнала обвинение на единия задържан.

 

 МВР издирва Красимир Йорданов, Кирил Микев и Тодор Богданов за последния обир на банкомат в Сапарева Баня. Вчера жандармерия ,специални части ,хеликоптер и полицейски кучета се включиха в издирването на тримата, които избягаха в гората над пернишкото село Боснек. Резултат до момента няма ,но за разследващите акцията не е била провал.

МЛАДЕН МАРИНОВ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР
„Тази дейност е специализирана...трудно е да ги хванем...“


При спецакцията полицията откри джипа на групата и в него - парите от последния обир - около 60 хиляди лева. Един от бандата е задържан - Господин Динев.

РУМЯНА АРНАУДОВА ГОВОРИТЕЛ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР
„ Лицето което е привлечено като обвиняем е помагач на групата “

От МВР подозират, че въпросната група е замесена поне в 4 обира на банкомати от началото на годината. А задържането им било въпрос на време:

МЛАДЕН МАРИНОВ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР
„ Към момента смятаме, че са в България. Обявени са за издирване, КПП-тата се кпп следят.“
От МВР съобщиха, че работят по разкриването и на други банди, които се занимават с подобна дейност. И напомниха, че преди шест месеца е задържана друга група за обири на банкомати. Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
19:30
Новини
19:30
Ла Лига Легендите - документален филм
19:10
Футбол: Леванте - Барселона (Примера Дивисион, сезон 2018/19 - повторение)