НЕДОВОЛСТВО В РУСЕ ОТ НЕКАЧЕСТВЕНИ РЕМОНТИ

Неделя, 10 Февруари 2019 14:32


Некачествени ремонти възмущават жителите на Русе. Въпреки че все още дейностите по обновяването на улиците и тротоарите не са приключили изцяло, хората не са доволни от резултата. От общината също имат забележки към фирмите-изпълнители и са категорични, че няма да платят за несвършена работа.

Некачествени ремонти на улици и тротоари възмущават жителите на Русе.Най-сериозен е проблемът в централната част на града, където на няколко пъти се налага да се поставят нови плочки на мястото на вече подменените.
 

Лиляна - жител на Русе: "Ама какво да ми харесва, плочките като вървиш, въобще не са направени както трябва. Какво е това строителство…"
 

Яна-жител на Русе: "Това изглежда са хора, които нямат никакъв опит, които ги наемат за ремонти. Лиляна допълва: въобще не бяха оправени, гледам сега наново почват да правят нещо…"
 

Евгения Пантелеева: "Въобще не съм доволна, градът ни е в трагично състояние, уличните платна…. има некачествено извършени ремонти по тротоарите, отлепени плочки, гледам наново ги лепят, дано втория път да ги направят."
 

От общината също имат забележки към изпълнението на ремонтите, макар че все още участъците не са завършени и се водят строителна площадка. Темата бе дискутирана и в местния парламент.
 

Пламен Стоилов, кмет на община Русе: "Разчитаха да имат работен период до средата на декември, на 1 ноември заваля, фактически лоша организация на фирмите. Затова е обърнато остро внимание и на надзора… няма да има приет обект, където ремонтът е некачествен. Ще има жестоки санкции към фирмите…"
 

Очаква ремонтите да приключат до края на април, когато ще бъде дадена и окончателната оценка за качеството на работа. Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
09:30
Новини
09:00
Футбол: Барселона - Бетис (Примера Дивисион, сезон 2018/19 - повторение)
08:00
Тенис: Bucharest Open, Букурещ - четвъртфинали (WTA International - повторение)