МАДОНА ХАРЕСА СНИМКА НА БУРГАСКИ ФОТОГРАФ

Неделя, 14 Април 2019 13:44


Бургаски фотограф и танцьор композира музика и създава атрактивни сценични постановки. Пет години след като поп иконата Мадона хареса творбите на Красимир Марчев публикувани в интернет, творецът е на път да създаде още по-запомнящи се шедьоври.

38-годишният Красимир Марчев се превърна в единствения роден фотограф влязъл в полезрението на поп иконата Мадона. Това става в пуснатата от самата нея онлайн платформа, в която дизайнери, творци и стилисти от цял свят кандидатстват със свои проекти.

Красимир Марчев: "Първо беше много неочаквано, и по времето на един лайф... Мадона е куратор на онлайн изложба и всъщност тя направи коментар на един от моите проекти за бургаския мост. Всъщност това ми отвори вратички в професионалното развитие."
 
Световно известната певица споделя желанието си да види бургаския мост, които Краси Марчев представя със своеобразно видео. Защото той успява да открие красивото и да го представи на аудиторията.
 
Красимир Марчев: "Емоцията е най-трудното нещо, което може да се постигне чрез фотографията, тоест да предадеш емоцията на зрителите."
 
И Краси получава серия поръчки. Като тази - на форум в парижкия хотел "Риц", където бургаския фотограф е нает да снима. Красимир определя себе си като работохолик и не спира да твори. Завършил е моден дизайн и се е занимавал близо 13 години със спортни танци. А днес вече сам композира и записва в студиото си.
 
Красимир Марчев: "Това ме провокира да създавам собствени мелодии. Различни записи да си правя за себе си."
 
А от там се ражда и идеята и за театрални сюжети и танцови постановки, които успява да съчетае и със своята музика. 
 
Красимир Марчев: "Аз като визуален артист реших да поставя този спектакъл след доста време на мислене и работа, и подготовка - костюмите и мултимедията, която всъщност е част от актьорския състав. Защото това, което се опитвам да направя е да съчетая всички изкуства, с които съм се занимавал - в едно произведение."
 
Премиерата на спектакъла на Красимир Марчев ще бъде след месец в бургаската опера.  Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
19:30
Новини
17:30
Тенис: Белинда Бенчич - София Кенин (Mallorka Open, Майорка; WTA International - финал, повторение)
19:10
Футбол: Барселона - Атлетико /М/ (Примера Дивисион, сезон 2018/19 - повторение)