БАРСЕЛОНА ОБЯВИ ТРАНСФЕРА НА ГРИЗМАН

Петък, 12 Юли 2019 18:42


Антоан Гризман вече е футболист на Барселона. От каталунския круб излязоха с официално съобщение, че са откупили правата на футболиста от Атлетико (Мадрид) срещу 120 милиона евро. Французинът ще подпише 5-годишен договор с каталунците, а откупната му клауза ще бъде в размер на 800 милиона евро.

Адвокатът на Антоан Гризман се появи в офиса на Ла Лига, за да потвърди плащането, с което Барселона покрива освобождаващата клауза на нападателя. От каталунския клуб преведоха 120-те милиона евро, заложени в договора на французина с Атлетико (Мадрид), съобщиха по-рано всички испански медии.

За този трансфер се говори още от края на май, когато Гризман обяви във видеосъобщение, че напуска “дюшекчиите”. Световният шампион с Франция отказа да започне подготовка с Атлетико, още преди да бъде финализирана сделката. От столичния клуб дори заплашиха със санкция футболиста, но плащането от страна на Барса може да го спаси от такава ситуация. Очаква се Антоан Гризман да бъде представен като футболист на каталунците в неделя. Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
09:00
Новини
09:00
Футбол: Барселона - Бетис (Примера Дивисион, сезон 2018/19 - повторение)
08:00
Тенис: Bucharest Open, Букурещ - четвъртфинали (WTA International - повторение)