СЪСТЕЗАНИЕТО ПО ДЖЕТ СКИ ВСЕ ПАК ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ПРИМОРСКО

Неделя, 21 Юли 2019 16:19


Концесионерът на плаж „Перла” обжалва глобата, наложена заради пропаднал джип на плажа. Въпреки инцидемнта, планираното състезание по джет-ски ще се проведе, но със седмица по-късно. Случаят със затъналия на плажа джип и незабавната реакция на Министрството на туризма няма да окажат негативно влияние на туризма у нас, сочат резервациите през последните седмици в Приморско. Концесионерът на плажа, който бе заплашен с глоба от 6 хиляди лева заради нелепата случка, обжалва глобата и се надява на нови промени в.
 

Лачезар Захариев – концесионер на плаж „Перла” – Към момента реално становище от тяхна страна няма. По това кето работим заедно с тях постоянно е да се засилят мерките към самите нарушители, не към концесионерите, съответно към министерствата, а това да влезе в правомощията на МВР.
 
Само за седмица записалите да участват в състезанието са 60 души. То е част от календара на международната федерация по моторни спортове и ще се проведе на 3 и 4 август.
 
Дамян Дринков - оргнизатор на джет ски турнир – състезанието се провежда при строги мерки за сигурност. Вътре в самото трасе има два джета които следят за безопастността, отделно имаме трети джет който с дърпа, по отношениена медицинското обслужване имаме осигурена линейка с доктор.
 
Пускането на джетове в морето обаче след скандала с джипа на плажа вече се случва само в указаното часове време рано сутрин и вечер единствено в един коридор до плажа. Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
13:30
Новини
11:30
Тенис: Аля Томлянович - Сайсай Женг (Zhengzhou Open, Чънджоу; WTA Premier - II четвъртфинал, повторение)
12:00
Футбол: Барселона - Майорка (Ла Лига Сантандер, сезон 2019/20 - повторение)