ВОЛЕЙБОЛНИЯТ ШАМПИОН НЕФТОХИМИК С ДВЕ КОНТРОЛИ ПРЕДИ ФИНАЛИТЕ ЗА КУПАТА

Петък, 10 Януари 2020 16:46


В част от подготовката си за финалния турнир за купата на България по волейбол, Нефтохимик изигра две контролни срещи срещу шампиона на Румъния „Аркадия” Галац. Домакин на финалните битки за Купата на страната е именно Бургас.

Старши-треньорът Николай Желязков тества играчите си в различни игрови тактики в сблъсък с основния състав на „Аркадия” Галац, който е лидер в румънското първенство.

"Две много добри контролни срещи за нас с в момента първенеца в румънската лига. Отбор, в който аз съм бил и смятам, че на нас в момента ще ни помогнат много тези контролни срещи. Жалко, че така се развиха нещата, че ние няма да бъдем с основния си плеймейкър добромир Димитров, който е с националния отбор, но пък, в крайна сметка, това са единствените възможни срещи на високо ниво преди финалите за купата." - заяви Николай Желязков.

Разпределителят Добромир Димитров трябва да се включи в тренировтките от събота. Финалният турнир за Купата на България е от 17-ти до 19-и януари в спортна зала „Младост” в Бургас.

Първият съперник на Нефтохимик е тима на Марек. Като дерби се очертава и мача между миналогодишния носител на Купата Хебър (Пазарджик) и столичния Левски. Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
19:30
Новини
13:00
Пряко: Тенис: Qatar Total Open 2020, Доха (WTA Premier 5)
13:00
Пряко: Тенис: Qatar Total Open 2020, Доха (WTA Premier 5)