ОТБОРИТЕ В ЛА ЛИГА ПОДНОВЯВАТ ТРЕНИРОВКИ

Петък, 08 Май 2020 20:10


Отборите в Ла Лига подновяват тренировки, след като по-рано през седмицата преминаха тестове за COVID-19. Десетима футболисти на Севиля плюс шестима юноши на тима участваха в първата сесия на открито от близо два месеца насам, като спазваха изискванията на протокола за безопасност. Първи на терена стъпиха Мунир, Ен Несири и един от младите играчи. Наставникът Юлен Лопетеги следеше заниманието с маска на лицето, каквито носеха и другите хора от щаба му, а на тренировката присъства и спортният директор Мончи.
Занимания стартираха и играчите на Виляреал при спазване на условията за дистанция на терена. В нито един момент на базата Миралкамп нямаше повече от шестима футболисти едновременно на едно игрище. Наставникът Хави Кайеха ръководеше процеса с маска на лицето, като може да разчита на всичките си основни играчи.
Завръщането към тренировъчния процес в Осасуна беше придружено и с отлична новина за новака в Ла Лига. Голмайсторът на тима Чими Авила вече тренира и има шанс да се завърне в игра преди края на сезона. Аржентинският нападател се контузи в края на януари, като претърпя операция на коляното и не се очакваше да играе в това първенство. Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
07:30
Новини
07:00
Футбол: Ейбар - Реал /Сосиедад/ (Ла Лига Сантандер, сезон 2019/20 - повторение)
07:00
"Спорт+: избрано" - спортно обзорно предаване (повторение)