ВТОРИ ДЕН ИЗДИРВАТ НАПАДАТЕЛЯ НА ВЪЗРАСТНАТА ЖЕНА В С.ЦЕНОВО

Петък, 22 Май 2020 20:46


Втори ден продължава напрежението в русенското село ЦЕново. Все още издирват нападателя на възрастната жена, която беше ограбена и изнасилена в сряда през нощта. От прокуратурата съобщиха, че жертвата е заплашвана, но няма нанесен побой.

 Втори ден жителите на село Ценово не могат да спят спокойно. Те са потресени от нападението срещу 75-годишната жена,която беше ограбена и изнасилена. Хората не вярват, че е дело на местен жител, тъй като селото е спокойно.

 - Атанаса Матеева, жител на с.Ценово: може ли туй чудо, у село нямаше такова чудо да изнасилват бабите, аз както съм и аз сама, аз какво ще правя ..

 - Росица Цветанова , жител на с.Ценово: просто се чудим как е станало, какви са тези хора, те нямат място сред нас. Иначе полиция минава... Дано да ги хванат и да си понесат отговорността

 - През вчерашния ден Ценово беше блокирано от жандармерия. Днес продължава засиленото полицейско присъствие, а от кметството осигуриха записи от видеонаблюдението.

 - Митко Макавеев, община Ценово: на входните и изходните главни пътни артерии са поставени по две камери на вход и изход, където се води постоянен запис…

Възрастната жена е при сина си в Русе, който се грижи за нея. Издирването на извършителя продължава. Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
16:00
Новини
16:10
"Ла Лига - 90 години (р)еволюция... Великите голмайстори" - 6 еп., документална поредица
15:00
Пряко: Футбол: Атлетик /Б/ - Реал /М/ (Ла Лига Сантандер, сезон 2019/20, В паузата: Коментарно студио)