17-ГОДИШЕН МОТОРИСТ БЕЗ КНИЖКА БЛЪСНА ЖЕНА, ИМА ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА Й

Събота, 23 Май 2020 15:07


40 годишна жена е в кома, след като е била блъсната от 17-годишен моторист без книжка. Водачът е избягал от произшествието, което е станало в асеновградския квартал „Долни воден“.

17-годишен с две присъди блъсна с мотор жена и избяга . От Окръжната прокуратура в Пловдив заявиха, че младежът е взел 250 кубиков мотор от свой познат. Той му го е предоставил въпреки, че момчето няма книжка. 
 Румен Попов - окръжен прокурор на Пловдив : "След което с висока скорост бе какъвто и да е спирачен път е блъснал 40-годишна, жената, която е в безпомощно състояние. "
17-годишното момче е имало и спътник, който го е уговарял да се върнат на местопроизшествието, но той не се е съгласил. След това е върнал мотора на неговия собственик и платил 100 лева за нанесените щети. 
Румен Попов - окръжен прокурор на Пловдив : "Макар и 17- годишен той вече е осъждан два пъти - познайте за какво? за управление на МПС без правоспособност."
Блъснатата жена е в болница , състоянието й е тежко. Тя е в кома и с опасност за живота.
Румен Попов - окръжен прокурор на Пловдив : " Този човек, който очевидно е решил да направи голяма беля съзнавайки е извършил това птп избягал е от него, за което ще му бъде повдигнато и обвинение."
Младежът и собственикът на мотора, който е на 42 години, са задържани за 72 часа, а прокуратурата ще внесе искане за постоянна мярка за неотклонение задържане под стража. 
 

  Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
09:30
Новини
09:00
Футбол: Атлетико /М/ - Реал /М/ (Ла Лига, сезон 2016/2017)
08:00
Тенис: Ашли Барти - Наоми Осака (China Open, Пекин; WTA Premier Mandatory 2019 - финал, повторение)