ПУЛЕВ: ДОГОВОР Е ПОДПИСАН, НО БИТКАТА С ДЖОШУА НЕ Е СИГУРНА

Сряда, 14 Октомври 2020 16:06


Битката между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа все едно все още не обявена официално, независимо от подписания договор и въпреки че българският боксьор съобщи за нея в социалните мрежи. Самият Пулев коментира днес, че съвсем скоро се очаква самата среща и всичко около нея да бъдат обявени официално и от британска страна.

Кубрат Пулев обясни, че независимо от подписания договор, докато организаторите не са обявили официално мача му с Антъни Джошуа, той не е 100% сигурен. Друга причина за това е и пандемията, която е затруднила изключително много организацията на двубоя.

Самият Пулев допълни, че се очаква това да стане до края на седмицата, а битката, след толкова чакане, по думите му е успех, защото все пак са заложени три световни титли. Пулев коментира още, че сега има много повече опит, който определено му е липсвал на ринга срещу Кличко през 2014 година.

Пулев каза още, че продължава подготовката си, която ще продължи първо на базата на Белмекен, а след това и в Германия. Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
12:30
Новини
12:30
"Ла Лига: Превю на предстоящия кръг" - документална поредица
10:50
Тенис: Дженифър Брейди - Вероника Кудерметова (J&T Banka Ostrava Open, Острава; WTA Premier - III четвъртфинал, повторение)