ПОДХОДЯЩ ЛИ Е СЕПТЕМВРИ ЗА МОРСКА ПОЧИВКА У НАС

Неделя, 29 Август 2021 17:19


В края на август летният сезон по българското Черноморие обикновено приключва. Малцина ще предпочетат морския бряг през септември заради прогнозата на синоптиците и епидемичната обстановка.

На море през септември избират да отидат обикновено хората, търсещи спокойствие, а и по-ниски цени. Морската вода през този месец е по-топла, но до средата на месеца слънчевите дни ще са рядкост, прогнозират синоптиците.

Но освен с времето, септемврийските туристи трябва да се съобразят и с друго - по-малко места за настаняване и не на особено занижени цени. Председателят на сдружение "Бъдеще за туризма" Павлина Илиева уточнява, че намалението спрямо август е с не повече от 10%.

Илиева уточни, че тази година летния сезон е изключително къс, а и туристите са намалели драстично, въпреки твърдението за огромен интерес към Черноморието ни.

И все пак желанието е определящо и за септемврийската почивка, морето си е море, дори и да го гледаме по жилетка. Още новини от
 
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
22:30
"Уасаби" - екшън, комедия, криминален, трилър, Франция, 2001 г., Режисьор: Жерар Кравчик, В ролите: Жан Рено, Мишел Мюлер, Риоко Хиросу
22:30
Тенис: Магда Линет - Симона Халеп (Western & Southern Open, Синсинати; WTA 1000 - повторение)