"Новото познание" е ток шоу за мистика, наука и конспиративни теории.То представя различни гледни точки за произхода на човека, факти за исторически събития, посветени личности, свободна енергия, научни хипотези от древни времена.Тук обективността е понятие с нюанси, а детайлите предизвикват умовете и отключват съзнанието към неизказаното на глас.В търсене на хилядолетни знания за науката, мистиката и конспирации, гост лектори са едни от най-големите експерти у нас и в чужбина.Новото познание се излъчва Петък от 22:30 ч. и Събота 10:00 ч. по ТВ+.
Списък с Епизодите

“Новото познание” - СЕЗОН 2


30.09 Еп. 1
„Защо вярваме, че Земята е плоска?“

Живеем ли под купол, обсипан със звезди и имаме ли представа за истинското измерение на вероятна грандиозна манипулация? Плоска или кръгла е Земята?


07.10 Еп. 2
„Невъзможният сценарий за света“

Кой е най-възможният сценарий за развитието на света е най-често задаваният въпрос към политици и визионери. Дали има позитивен сценарий или той изглежда все по-голяма утопия? Издигнат ли е контролът на масите на ниво, което вкарва в матрици обществата и народите?


14.10 Еп. 3
Мигът на сътворението

Въпросът в коя по ред Вселена живеем и какво е имало преди нея терзае и до днес умовете на учените по света. Как точно е протекъл Големият взрив? И дали началото е заключено в свръхгорещо състояние наречено сингулярност?


21.10 Eп. 4
Богомилските символи в храма

Посланията на богомилите са разпръснати навсякъде в Европа. Богомилската църква оставя неразгадани и до днес символи и артефакти. Какво е тяхното значение и коя е митичната личност на Василий Врач в българския храм?


28.10 Еп. 5
Третата световна война - II част

Третата световна война идва, а с нея и мечтата за Третия Рим. Кой ще седне на престола на господар на света? Втора част на предаването с разказ от автора на "Империята на времето" Пламен Иванов.


04.11 Еп. 6
Тайното учение на богомилите

Богомилите не са изгаряни на клади от български цар. Умишлените спекулации с тази част от нашата история са факт. Доц. д-р Веселина Вачкова в продължението на разказа за тайното учение на богомилите.


11.11 Еп.7
TOP SECRET: Контрол над съзнанието

Хората трябва да бъдат държани настрана от управлението на собствените си дела. Днес средствата за информация са с ограничен достъп и под строг контрол. С участието на доц. Иво Христов.


18.11 Еп. 8
Властелините на света и техните слуги

Кои са фамилиите управляващи планетата и как правителствата стават слуги на тъмните сили? Разказът на илюмината Димитър Недков от първо лице.


25.11 Еп. 9
Легендата за рептилите - истина или мит?

Едва ли ние хората от XXI век ще провидим в миналото с очите на древните народи. Кои са рептилите и има ли техни знаци по нашите земи?


02.12 Еп.10
Предсказания и смърт до царя

Един специален човек е стоял до Цар Борис III. Но кой е Любомир Лулчев и каква е неговата роля на гадател до царя?


09.12 Еп. 11
Генетичният код на българите

Спекулациите с произхода на българите продължават и до днес. Екип от учени разкрива истината за генетичния ни код в мащабно проучване.


16.12 Eп. 12
Ватикан сити: Простете за катарите

Католическата църква избива хиляди катари. Каква е причината днес Ватикан сити да търси опрощение за греховете си?


23.12 Еп.13
Великите български изобретали

Каква е причинита гениални наши открития да останат заключени завинаги? Разказът на един млад човек за виталността на изобретателите с български паспорти.


30.12 Еп.14
България - земята на Богинята майка

Хилядолетие след хилядолетие древни цивилизации оставят знание скрито на различни места на планетата. Каква е причината да сме избрани за земята на Богинята майка?


06.01 Еп.15
Разговори с Бога

Готови ли сте да чуете думите на Бог? Кой е Създателят и какво иска от нас? ексклузивно Нийл Доналд Уолш пред Стойчо Керев в епизода  "Разговори с Бога”.


13.01 Еп.16
Разговори с Бога - II част

Кой е най-големият ни враг и как да се преборим с него? Продължение на ексклузивния разговор с писателя Нийл Доналд Уолш.


“Новото познание” - СЕЗОН 1


15.04. Епизод 1
Ататюрк– Приятелят на България

Каква е причината на погребението на бащата на турската светска държава да присъства почетна българска рота? Българин ли е Ататюрк. Тези въпроси вълнуват и днес – отговорите в епизода “Ататюрк - Приятелят на България”.


22.04. Епизод 2
Пророчеството на Айнщайн

За гравитационните вълни няма бариери. Те откриват друга уникална по рода си информация за произхода на Вселената. Епизодът “Пророчеството на Айнщайн” от поредицата “Новото познание” с участието на проф. Лъчезар Филипов надниква в други измерения и светове.


29.04. Епизод 3
Звездни хора част I

Нашата цивилизация е навлиза в съдбовни времена. Разбираме ли скрития план зад благородната кампания за глобализация на планетата? Хората имат право да се противопоставят, ще успее ли мисията на звездната раса? С участието на Александър Миланов.


06.05. Епизод 4
Атлантида и другите светове

Пътуването във времето е малка част от едно забравено умение на нашето съзнание. Да видите себе в одеждите на жител на Атлантида може и да е шокиращо, но пък е вдъхновяващо душата изживяване. С участието на Христо Нанев.


13.05. Епизод 5
Проектът човечество

Милиони хора по света вярват, че човечеството е един експеримент. Нашата галактика е създадена като зона на свободната воля, където всичко е позволено Ще отвоюват ли своя свят от небесните властелини хората? С участието на Александър Миланов.


20.05 Еп. 6
Създателят на всички светове

Свърхестественото винаги е карало хората да се прекланят пред него. Галактиките имат начало и край. Но, неговата власт е безгранична. Бог през очите на Джорджия Николова.


27.05 Еп. 7
Боговете на Египет

Историята на цивилизацията с най-загадъчните божества е обект на внимание от стотици години. Какво ни казват днес Хор и Изида. С участието на доц. Теодор Леков.


03.06 Еп. 8
Политическите елити и извънземните

Защо кланът "Клинтън" крие информация за наличието на извънземен разум на планетата? "Инициативата Рокфелер" във вреда на човечеството. Екзклузивно интервю с проф. Лъчезар Филипов.


10.06 Еп. 9
Аденауер - гастарбайтери и САЩ

Съществува ли така нареченият "Канцлер акт", подписван тайно от всеки немски канцлер? Германия е подвластна на Америка - мит или реалност? С участието на Димитър Недков.


17.06 Еп. 10
Строго секретно: ислямизация EU

Според авторитетни издания Европа е подложена на систематична ислямизация от сили извън нея. До 2050 г. властващата религия на стария континент ще бъде ислямът. Факт или хипотеза? С участието на д-р Мохд Абуаси.


24.06 Еп. 11
Символите на Египет - врата към други светове
Египет ни е завещал богатство от магически текстове, които ни превеждат в друга вселена. Някои автори директно назовават йероглифите като врата към други светове. С участието на доц. Теодор Леков.


01.07 Еп. 12
Третата световна война

Третата световна война вече е факт и тя всеки ден взима своите жертви. Но битката за Европа тепърва предстои. С участието на писателя Пламен Иванов.


08.07 Еп. 13
Проектът "Филаделфия"

Могат ли да бъдат премествани обекти във времето и пространството? Каква е била целта на тайния проект "Филаделфия"? С участието на проф. Лъчезар Филипов.


15.07 Eп. 14
"Кенеди - прокълнатата династия"

След смъртта на Джон цялата династия Кенеди е заличавана систематично. Брат му Робърт и синовете му загиват или умират при странни обстоятелства. Проклятие на индианските богове или добре планирано убийство на католикът президент на Америка? С участието на Димитър Недков.


22.07 Еп. 15
"Безсмъртието на човека"

Всеки човек на планетата Земя без изключение си задава един въпрос – съществува ли вечен живот? Умираме ли след смъртта? Какво става с нашето съзнание? Милиарди по цялото земно кълбо мечтаят да бъдат безсмъртни. Възможно ли е това? С участието на Джорджия Николова.


29.07 Еп. 16
„Пробуждането“

Цивилизацията ни е заблуждавана хилядолетия наред. Всяка фракция, която управлява света има зловещ план за човечеството. Ще успеем ли да се пробудим? с Георги КоритаровПУБЛИЦИСТИКА
Всеки делничен ден от 18:20 ч.
с Росен Станчев
и Милен ПейчевСПОРТНО ПРЕДАВАНЕ
Всяка Неделя от 17:30 ч.
 с Божидар ДимитровПРЕДАВАНЕ ЗА ИСТОРИЯ
Събота от 11:00 ч.
 
Новото познание
 със Стойчо Керев
Ток шоу за наука, мистика и конспиративни теории

Всеки петък от 22:30 и всяка събота от 10:00
Галерия


ТВ КАНАЛИ НА БГ САТ АД
10:30
Новини
10:00
Футбол: Барселона - Лас Палмас (Примера Дивисион, сезон 2016/17 - повторение)
10:00
Мото: FIA F3 World Cup - Формула 3 Гран при на Макао - първо състезание (повторение)