"Новото познание" е ток шоу за мистика, наука и конспиративни теории.То представя различни гледни точки за произхода на човека, факти за исторически събития, посветени личности, свободна енергия, научни хипотези от древни времена.Тук обективността е понятие с нюанси, а детайлите предизвикват умовете и отключват съзнанието към неизказаното на глас.В търсене на хилядолетни знания за науката, мистиката и конспирации, гост лектори са едни от най-големите експерти у нас и в чужбина.Новото познание се излъчва Вторник, Сряда и Четвъртък от 17:50 ч., Петък от 22:30 ч. и Събота от 08:30 ч. по ТВ+.
Списък с Епизодите

“Новото познание” - СЕЗОН 2


07.04 Еп. 28
Шарл де Гол - противникът на Америка

Защо магнетичният френски президент обича България и е противник на Америка? Каква е цената на политическата низост? Кой е Шарл де Гол?


31.03. Еп.27
Земя на пророци

Какво прави България толкова притегателна за появата на пророците на съвременната цивилизация? Писателят Христо Нанев със специален разказ за духовните водачи в нашата история.


24.03 Еп. 26
Шлифоващият диаманти - духът на Тибет

Какво е да си собственик на компания с печалба от 250 милиона долара и да си бил будиски монах 20 години от живота си. Възможно ли е това или е просто будистка приказка? Със специалното участие на Майкъл Роуч.


17.03 Еп. 25
Апокалипсисът Йелоустоун

Според геолози всеки момент е възможно да изригне американският супервулкан Йелоустоун. На ръба на катастрофа ли е цивилизацията ни?


10.03 Еп. 24
Окултният възход на Третия райх

През 2049 година ще бъдат разсекретени най-дълго критите документи в човешката история. Артефактите, свързани с окултизма на Третия райх. Но как са свързани те с рождения ден на Хитлер?


03.03 Еп. 23
Галактическият народ от Магура

Каква е връзката между пещерата Магура и Белоградчишките скали и съществува ли наистина скрито познание, което крие тази връзка за цивилицзациите? С участието на Кирил Кирилов.


24.02 Еп. 22
Земята - златната мина на извънземните

Хилядолетната история на планетата е представяна некоректно. Нашата земя е служила за добив на ценни материали на древни цивилизации. Колко истина има в тази хипотеза и какво е укривано в часовете по археология?


17.02 Еп. 21
Очите на Бог

Когато мистиката среща древното познание за света и Бог е само един.


10.02 Eп. 20
Непознатата Вера

Между два свята има само един избор. Христо Нанев разказва за живота на магнетичната Вера Кочовска в премиерата на Новото познание - Непознатата Вера.


03.02 Еп.19
Новото познание: Сал Ракели - Небесните цивилизации

Във втората част на разговора със световноизвестния писател Сал Ракели разговаряме за небесните цивилизации и проявленията им на Земята.


27.01 Ep.18
Сал Ракели Предсказанията 2017

В свят пълен с надежда и отчаяние думите на пророците на нашето време звучат като камбана. Какво има да сподели с нас Сал Ракели?


20.01 Еп.17
Бунтът на шпионите

Днес световното бойно поле са сървърите. Войната вече не е за човешкия живот, а за човешкия ум. Как бунтът на Едуард Сноудън и Джулиан Асандж преобърна представите за световна война?


13.01 Еп.16
Разговори с Бога - II част

Кой е най-големият ни враг и как да се преборим с него? Продължение на ексклузивния разговор с писателя Нийл Доналд Уолш.


06.01 Еп.15
Разговори с Бога

Готови ли сте да чуете думите на Бог? Кой е Създателят и какво иска от нас? ексклузивно Нийл Доналд Уолш пред Стойчо Керев в епизода  "Разговори с Бога”.


30.12 Еп.14
България - земята на Богинята майка

Хилядолетие след хилядолетие древни цивилизации оставят знание скрито на различни места на планетата. Каква е причината да сме избрани за земята на Богинята майка?


23.12 Еп.13
Великите български изобретали

Каква е причинита гениални наши открития да останат заключени завинаги? Разказът на един млад човек за виталността на изобретателите с български паспорти.


16.12 Eп. 12
Ватикан сити: Простете за катарите

Католическата църква избива хиляди катари. Каква е причината днес Ватикан сити да търси опрощение за греховете си?


09.12 Еп. 11
Генетичният код на българите

Спекулациите с произхода на българите продължават и до днес. Екип от учени разкрива истината за генетичния ни код в мащабно проучване.


02.12 Еп.10
Предсказания и смърт до царя

Един специален човек е стоял до Цар Борис III. Но кой е Любомир Лулчев и каква е неговата роля на гадател до царя?


25.11 Еп. 9
Легендата за рептилите - истина или мит?

Едва ли ние хората от XXI век ще провидим в миналото с очите на древните народи. Кои са рептилите и има ли техни знаци по нашите земи?


18.11 Еп. 8
Властелините на света и техните слуги

Кои са фамилиите управляващи планетата и как правителствата стават слуги на тъмните сили? Разказът на илюмината Димитър Недков от първо лице.


11.11 Еп.7
TOP SECRET: Контрол над съзнанието

Хората трябва да бъдат държани настрана от управлението на собствените си дела. Днес средствата за информация са с ограничен достъп и под строг контрол. С участието на доц. Иво Христов.


04.11 Еп.6
Тайното учение на богомилите

Богомилите не са изгаряни на клади от български цар. Умишлените спекулации с тази част от нашата история са факт. Доц. д-р Веселина Вачкова в продължението на разказа за тайното учение на богомилите.


28.10 Еп.5
Третата световна война - II част

Третата световна война идва, а с нея и мечтата за Третия Рим. Кой ще седне на престола на господар на света? Втора част на предаването с разказ от автора на "Империята на времето" Пламен Иванов.


21.10 Eп. 4
Богомилските символи в храма

Посланията на богомилите са разпръснати навсякъде в Европа. Богомилската църква оставя неразгадани и до днес символи и артефакти. Какво е тяхното значение и коя е митичната личност на Василий Врач в българския храм?


14.10 Еп. 3
Мигът на сътворението

Въпросът в коя по ред Вселена живеем и какво е имало преди нея терзае и до днес умовете на учените по света. Как точно е протекъл Големият взрив? И дали началото е заключено в свръхгорещо състояние наречено сингулярност?


07.10 Еп.2
Невъзможният сценарий за света

Кой е най-възможният сценарий за развитието на света е най-често задаваният въпрос към политици и визионери. Дали има позитивен сценарий или той изглежда все по-голяма утопия? Издигнат ли е контролът на масите на ниво, което вкарва в матрици обществата и народите?


30.09 Еп.1
Защо вярваме, че Земята е плоска?

Живеем ли под купол, обсипан със звезди и имаме ли представа за истинското измерение на вероятна грандиозна манипулация? Плоска или кръгла е Земята?


“Новото познание” - СЕЗОН 1


29.07 Еп. 16
„Пробуждането“

Цивилизацията ни е заблуждавана хилядолетия наред. Всяка фракция, която управлява света има зловещ план за човечеството. Ще успеем ли да се пробудим?


22.07 Еп. 15
"Безсмъртието на човека"

Всеки човек на планетата Земя без изключение си задава един въпрос – съществува ли вечен живот? Умираме ли след смъртта? Какво става с нашето съзнание? Милиарди по цялото земно кълбо мечтаят да бъдат безсмъртни. Възможно ли е това? С участието на Джорджия Николова.


15.07 Eп. 14
"Кенеди - прокълнатата династия"

След смъртта на Джон цялата династия Кенеди е заличавана систематично. Брат му Робърт и синовете му загиват или умират при странни обстоятелства. Проклятие на индианските богове или добре планирано убийство на католикът президент на Америка? С участието на Димитър Недков.


08.07 Еп. 13
Проектът "Филаделфия"

Могат ли да бъдат премествани обекти във времето и пространството? Каква е била целта на тайния проект "Филаделфия"? С участието на проф. Лъчезар Филипов.


01.07 Еп. 12
Третата световна война

Третата световна война вече е факт и тя всеки ден взима своите жертви. Но битката за Европа тепърва предстои. С участието на писателя Пламен Иванов.


24.06 Еп. 11
Символите на Египет - врата към други светове

Египет ни е завещал богатство от магически текстове, които ни превеждат в друга вселена. Някои автори директно назовават йероглифите като врата към други светове. С участието на доц. Теодор Леков.


17.06 Еп. 10
Строго секретно: ислямизация EU

Според авторитетни издания Европа е подложена на систематична ислямизация от сили извън нея. До 2050 г. властващата религия на стария континент ще бъде ислямът. Факт или хипотеза? С участието на д-р Мохд Абуаси.


10.06 Еп. 9
Аденауер - гастарбайтери и САЩ

Съществува ли така нареченият "Канцлер акт", подписван тайно от всеки немски канцлер? Германия е подвластна на Америка - мит или реалност? С участието на Димитър Недков.


03.06 Еп. 8
Политическите елити и извънземните

Защо кланът "Клинтън" крие информация за наличието на извънземен разум на планетата? "Инициативата Рокфелер" във вреда на човечеството. Екзклузивно интервю с проф. Лъчезар Филипов.


27.05 Еп. 7
Боговете на Египет

Историята на цивилизацията с най-загадъчните божества е обект на внимание от стотици години. Какво ни казват днес Хор и Изида. С участието на доц. Теодор Леков.


20.05 Еп. 6
Създателят на всички светове

Свърхестественото винаги е карало хората да се прекланят пред него. Галактиките имат начало и край. Но, неговата власт е безгранична. Бог през очите на Джорджия Николова.


13.05. Еп. 5
Проектът човечество

Милиони хора по света вярват, че човечеството е един експеримент. Нашата галактика е създадена като зона на свободната воля, където всичко е позволено Ще отвоюват ли своя свят от небесните властелини хората? С участието на Александър Миланов


06.05. Еп. 4
Атлантида и другите светове

Пътуването във времето е малка част от едно забравено умение на нашето съзнание. Да видите себе в одеждите на жител на Атлантида може и да е шокиращо, но пък е вдъхновяващо душата изживяване. С участието на Христо Нанев


29.04. Еп. 3
Звездни хора - I част

Нашата цивилизация е навлиза в съдбовни времена. Разбираме ли скрития план зад благородната кампания за глобализация на планетата? Хората имат право да се противопоставят, ще успее ли мисията на звездната раса? С участието на Александър Миланов


22.04. Еп. 2
Пророчеството на Айнщайн

За гравитационните вълни няма бариери. Те откриват друга уникална по рода си информация за произхода на Вселената. Епизодът “Пророчеството на Айнщайн” от поредицата “Новото познание” с участието на проф. Лъчезар Филипов надниква в други измерения и светове.


15.04. Еп. 1
Ататюрк - Приятелят на България

Каква е причината на погребението на бащата на турската светска държава да присъства почетна българска рота? Българин ли е Ататюрк. Тези въпроси вълнуват и днес – отговорите в епизода “Ататюрк - Приятелят на България”. с Веселин Дремджиев


ПРЕДАВАНЕ ЗА АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ ПО АКТУАЛНИ ТЕМИ
Всеки делничен ден от 13:00 ч. и 20:00 ч.
с Диляна Соколова
СПОРТНО ПРЕДАВАНЕ
Всяка Неделя от 17:30 ч.
 с Божидар ДимитровПРЕДАВАНЕ ЗА ИСТОРИЯ
Събота от 11:00 ч.
 
Новото познание
 със Стойчо Керев
Ток шоу за наука, мистика и конспиративни теории

Всеки Вторник, Сряда и Четвъртък от 17:50 ч., Петък от 22:30 ч. и Събота от 08:30 ч.
Галерия


ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
18:00
Новото познание: Символите на Египет - врата към други светове - ток шоу за наука, мистика и конспиративни теории
17:20
Тенис: Елина Свитолина - Каролина Плишкова (BNP Paribas WTA Finals Singapore presented by SC Global, Сингапур; WTA Finals - повторение)
17:30
Код Спорт - спортно обзорно предаване (повторение)