Български надежди
 Автор: Мария Вълчева
ДОКУМЕНТАЛНА ПОРЕДИЦА
В документалната поредица „Български надежди“, ще ви запознаем с талантливите и успели деца на България.

Без ограничение ще надникнем във всички области на тяхното развитие, самите те ще ни разказват за успехите и постиженията си в областта на науката, културата, изкуството и спорта.
Какво е да си...
 с Весела Методиева – Еси
ЗАБАВНО-ИНФОРМАЦИОННО ПРЕДАВАНЕ

Неделя от 08:30 ч.
След като опозна и ви запозна с 97 различни професии в „Работно време“, Весела Методиева – Еси откри в себе си ново любопитство. Тя се запита защо в извънработно време хората правят това, което правят?

Защо някои кротко лепят марки, говорят на фикуси, бродират тишлайфери, а други преследват бури, плуват с акули или катерят в стил Боулдър, каквото и да означава това?


Изкуството
 тогава, сега и завинаги
ПРЕДАВАНЕ ЗА ИЗКУСТВО

Събота и неделя от 08:00 ч.
Документалната поредица "Изкуството" проследява пътя на художниците. Техните творчески търсения преплетени с житейските им съдби се отразяват върху платното.

Компромисите, жертвите, изборът - да бъдеш сам с изкуството и само изкуството да бъде в теб.
Работно Време
 с Весела Методиева – Еси
ЗАБАВНО-ИНФОРМАЦИОННО ПРЕДАВАНЕ

Събота от 08:30 ч.
С присъщата си любознателност Весела Методиева – Еси наднича „в кухнята”, „зад кулисите” на познати и не толкова познати професии. Еси не знае що е актюер, но не се срамува да пита.

Отговорите на всичките й въпроси, свързани с професиите, гледайте в предаването „Работно време”.
Racing Extreme
 
ТЕЛЕВИЗИОННА ПОРЕДИЦА ЗА ЕКСТРЕМНИ СПОРТОВЕ

Събота от 07:30 ч.
Предаването „Racing Extreme” е продукция на „Аркаим Арт Студио” и дава възможност на почитателите на офроуд, ATV и моторните спортове , да надникнат в различния свят на калните надпревари.

Телевизионната поредица „Racing Extreme” отразява различни мероприятия, които са по-скоро хоби за участниците, отколкото спорт. Изборът на екипа се фокусира предимно върху офроуд, ATV и ендуро-надпревари.

1
2
ТВ КАНАЛИ НА РОЗЕНФЕЛД и КО АД
00:00
"Дива мишена" - екшън, комедия, Великобритания, Франция, 2010 г., Режисьор: Джонатан Лин, В ролите: Бил Най, Емили Блънт, Рупърт Гринт, Рупърт Еверет, Айлийн Аткинс, Мартин Фрийман
00:00
Тенис: Вероника Кудерметова - Симона Халеп (VTB Kremlin Cup, Москва; WTA 500 - повторение)