Екшън: Трима нарязани с нож в кръчма край Гоце Делчев

28 авг. 2023, 9:14
,
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

Истинска касапница край Гоце Делчев. Трима души са намушкани с нож в заведение в село Балдево край Гоце Делчев. Сигналът за кървавия ад е подаден около 1 часа в неделя, потвърдиха от полицията в Благоевград.

Мъжете са настанени за лечение в местната болница. Те разказват, че нападателят е бил мъж в неадекватно състояние.

Бащата на един от пострадалите обясни, че цялата длан на дясната ръка на сина му е била продупчена и не си чувствал двата пръста. По думите му нападателят е зет на популярната народна певица Николина Чакърдъкова Симеон Бакалов. Според местните преди седмици той причинил тежка катастрофа под въздействието на алкохол.

От полицията съобщиха официално, че е възникнал конфликт между двама мъже от Гоце Делчев на 30 и 31 години и трима мъже от друга страна – 51-годишен от Балдево, 47-годишен от Гърмен и 29-годишен от Благоевград. 31-годишният Симеон Бакалов е взел нож и намушкал тримата си опоненти. С порерзна рана на ръката е пострадал 29-годишният мъж от Благевград. Мъжът от Гърмен е ранен в бедрото, а 51-годишният балдевалия – в дясната подмишница. И тримата се намират в МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев. Няма опасност за живота им.

Двамата нападатели от Гоце Делчев са задържани за едно денонощие. По случая вече работи и прокуратурата.

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари