За нас

Tv+ е една от първите български информационни медии. Каналът започва излъчването си по телевизията през 2005 година. В програмата му присъстват политематични предавания, отразяващи актуални теми от политическия живот и света на спорта, анализи, програми със забавен привкус и публицистика.

TVPlus преминава и онлайн, като цели да предостави значителен набор от качествени заглавия по актуални новини и теми. Tvplus.bg е авторитетен източник на новини. Журналистите ни са богат опит и авторитет, като следят случващото се в българската и световна политика и обществен живот.

Емблематичната онлайн платформа покрива всичко важно – политическите новини и решения от цял свят, лайфстайл и развлекателни теми, актуални и предстоящи събития, културни мероприятия и други.

Спортната програма на TV+ също ще ви зарадва. В сайтът ни ще откриете покритие на голяма част от спортните събития. Най-популярните футболни първенства като испанската Ла Лига, Ередивизие, Висша Лига, Бундеслига и Българската Първа дивизия. Тенис първенствата ATP Masters, Уимбълдън и WTA. Моторните състезания от Сериите MotoGP, Националната баскетболна лига на България и Баскетболното първенство NBA, както и мачовете от националната хокейна лига също присъстват сред темите за новини и анализи от нашите професионални спортни журналисти.

Ако искате независим и неподправен източник на новини и анализи – доверете се на Tv Plus. Ние целим да предоставим качествени и задълбочени материали, а сайтът ни е посещаван от хиляди всеки ден. Доверилите се на нас откриват все по-интересни и разнообразни теми, анализи и коментари за належащите и най-обсъжданите обществени въпроси.