Какви екстри предлагат модерните онлайн букмейкъри?

31 ян. 2023, 14:38
betmarket онлайн
 Автор: Мария Спасова
Прочетена:

Всеки въпрос, който възникне в главата ви и който е свързан с потенциално предвиждане на футболен мач или друго спортно събитие, на практика може вече да се трансформира в активен залог. Тази възможност е един от големите пробиви, които направи бетинг индустрията след експанзията в онлайн пространството. Откакто иновативният букмейкър Bet Market е в интернет, имаме още един добър пример за прилагане на този принцип.

Поначало същността на спортните залози не се е променила в основата си. Потребителите правят прогноза за това, което предстои – ако познаят, печелят; ако не познаят, губят. Просто и ясно. Разликата идва от значително повишеното разнообразие от възможности, които се разкриват пред залагащите. Стандартните предвиждания за краен изход след 90 минути, които в хартиен вариант се маркираха със знаци 1, Х или 2, продължава да си ги има и да са най-популярни като търсене. Но освен това в менюто на един мач присъстват още десетки, дори стотици пазари, които са на разположение на играчите. А още по-добре е това, че различните селекции за една среща могат да се комбинират.

Бет-билдърът е новата любима игра

Ще срещнем тази функция под наименованието “Създай залог” или Build A Bet, както е оригиналът на английски. Бет-билдърът, който се превърна в любим начин за игра на стотици или вероятно дори хиляди потребители само в нашата страна (и вероятно милиони в световен мащаб), дава възможност за комбиниране на селекции от едно и също събитие. Вземаме за пример футболния мач Арсенал – Манчестър Юнайтед – освен да се опитаме да познаем изхода, към това предвиждане можем да добавим още едно или повече. Да речем, преценяваме, че “червените дяволи” няма как да загубят тази среща и слагаме 2Х. Само че коефициентът ни се струва нисък и търсим друга селекция в рамките на този двубой, с който да повишим възвръщаемостта. Решаваме, че има предпоставки и двата отбора да вкарат гол, затова добавяме и тази опция. Ставките на двата избора се акумулират и така с двоен шанс в полза на Ман Юнайтед и “гол-гол” вече имаме една по-атрактивна обща стойност.

И това е само един базов принцип. В бет-билдъра могат да се наредят още много възможности, стига да не си противоречат взаимно.

Кой не обича да прави кешаут?

Друга модерна функция, която е особено любима на потребителите, е затварянето на залог. Вариантите да се използва се увеличиха с още един, откакто сайтът betmarket.bg е онлайн. Едва ли има някой, който веднъж разбрал как действа операцията кешаут (Cash-Out), не я е активирал никога повече. Тази функция дава възможност на потребителите да приключат даден залог, преди изходът от предвиждането да бъде ясен. Затварянето на залог действа и като един вид застраховка – при позитивно развитие на нашата прогноза ще вземем по-малко от максималната възвръщаемост, ако не изчакаме края на мача, но пък ще се предпазим от евентуални изненади. Или пък можем да минизираме щетите, ако развоят на събитията не е в наша полза.

Кешаут продължава да се маркетира като вид бонус от страна на бетинг операторите, но реално това е функция, която потребителите могат да активират по всяко време. А още по-добре е, че могат да я комбинират с бет-билдъра. Създават залог от различни селекции в рамките на един мач или състезание, след което в хода на протичането му могат да решат да затворят и да си вземат обратно част от парите – нерядко и с известна печалба. Това са част от модерните екстри, които предлагат всички онлайн букмейкъри, които държат на своята репутация сред клиентите.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари