Младо момиче е обезобразено с макетно ножче

28 юли 2023, 19:19
,
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

Брутална гавра с младо момиче. Девойката е била обезобразена с макетно ножче. Счупен й е носът, а ръцете, краката и гърдите й са нарязани. За капак косатай е била обръсната. С помощта на медици 18-годишното момиче е спасено, след като му са направени 400 шева.

За бруталния акт на садизъм е арестуван приятеля на младата жена, но след като излежал 72-часовия си арест е пуснат на свобода.

Пред Нова телевизия майката на пострадалата разказа, че нападението е извършено на 26 юни. Тогава получила обаждане от съпруга си, който й обяснил, че дъщеря им е станала жертва на жесток побой и има рани от макетно ножче. След случката момичето се сринало еможионално. Имало и рани по скалпа на главата от машинката за постригване, а разрезите по краката и ръцете му били много дълбоги.

Младата жена разказала, че някой е звънял по домофона на семейството. Тя попитала кой е, но не получила отговор. След като мъжът се представил вратата се отворила.

Майката допуска, че в случая става въпрос за болезнена ревност. Двамата са гаджета от едва четири месеца, като преди това не е имало никакви индикации за проява на агресия и насилие.  Дъщерята на семейството не е получавала и заплахи.

Приятелка на пострадалата обясни, че медиците в болницата, където е била настанена тя, са били меко казано шокирани от това, което видяли. Според нея информациите, които се дават от съда и прокуратурата са разнопосочни. Към момента не се знае дали задържаният е направил самопризнание. Тя изрази недоумение от квалификацията на престъплението спрямо 18-годишната девойка, като според правораздавателните органи се касае за лека телесна повреда.

След нападението младата жена е изпаднала в емоционална дупка и нито говори, нито се среща с някого. Постоянно мълчи. А нейните близки са притеснени за нея и за сигурността й, за това пазят самоличността й в тайна все още.

Соченият за извършител на деянието се представял за трениращ бойни спортове и охранител в дискотека. Медиен екип го потърсил на домашния му адрес, но не намерили никого. След това му изпратили съобщение и в социалните мрежи, но и там не бил открит.

Той е на 26 години. След нападението е задържан за три денонощия. След това получава мярка „постоянен арест“ от Районен съд, но Окръжен съд  го освобождава, тъй като според магистратите е налице лека телесна повреда. Въпреки че първоначалната експертиза сочила, че става въпрос за средна.  А докатомъжът е на свобода, близките на момичето търсят справедливост и ще предприемат всички необходими действия това да се случи.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари