Пияни смляха от бой полицаи и лекари в Стара Загора

8 авг. 2023, 15:37
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

Трима полицаи са били пребити от бой от двама мъже пред дискотека в Стара Загора. Нападението е извършено  в събота, но за него съобщиха от МВР едва днес.

Служителите на реда са отишли до нощното заведение заради сигнал за човек, който има нужда от медицинска помощ. По първоначални данни подателят на сигнала е бил агресивен, докато говорил по телефона с оператор от 112.

При пристигането си пред дискотеката полицаите установили двама мъже – на 22 и 51-годишна възраст. Избухнала свада между мъжете и полицаите. Наложило се те да бъдат задържани, но оказали съпротива и набили трима от органите на реда. Вследствие на това единият заявил, че му е станало зле и е извикан екип на „Спешна помощ“.

Когато медиците дошли агресивните мъже скочили и на тях, заплашили ги със саморазправа, блъскали ги.

Мъжете са откарани в сградата на Първо полицейско управление в Стара Загора. Още афектирани, те започнали да вандалстват – счупили стъкло, започнали да ритат по алуминиевата входна врата на фоайето и я изкривили. Същото станало с и вратата на помещението за арести.

Оказало се, че единият от задържаните е познат на властите. Има присъда от миналата година за побой и телесна повреда. От прокуратурата ще поискат постоянен арест за нападателите. Срещу тях има бързо производство.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари