Погребението на Алексей Петров ще е в четвъртък

22 авг. 2023, 23:33
,
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

Вече стана ясно кога ще бъде погребението на бизнесмена и бивша барета Алексей Петров. Поклонението пред тленните му останки ще бъде в четвъртък. Информацията дойде от Съюза за стопанска инициатива. До смъртта си Петров беше негов изпълнителен директор.

Началото на поклонението ще бъде дадено в 11 часа и ще бъде в православния гробищен парк „Свети Архангел Михаил“ в столичния квартал „Бояна“.

Както вече писахме експертът по сигурността беше застрелян миналата сряда в района на лифта над „Драгалевци“. Убийството беше извършено около 12 часа по обед, докато той е бил на разходка из планината с негова близка позната.

След това 47-годишната жена беше настанена в „Пирогов“. Състоянието й беше тежко. Наложи се медиците да й направят две операции, а животът й вече не е в опасност.

Ден по-късно вътрешният министър Калин Стоянов обясни, че водещите версии за убийството са две – финансови задължения или отмъщение.

Няколко часа по-късно министър-председателят Николай Денков проведе среща с началниците на специалните служби. След това стана ясно, че се иска оставката на главния секретар на МВР Петър Тодоров. Според  Денков комуникацията между Тодоров и Стоянов била затруднена и това рефлектирало на работата на вътрешното ведомство.

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари