Черен плаж: Морето взе четири жертви за ден

12 сеп. 2023, 23:06
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

Черен плаж за няколко семейства по Южното Черноморие. За няколко часа четирима души загубиха живота си, след като влязоха в морето да се изкъпят. Малко преди обед двама чешки туристи – на 71 и на 67-годишна възраст са се удавили в морето на плаж „Вая“ край Иракли.

Разследващите установили, че един от тях е влязъл в морските води и започнал да се дави. Другият от братята скочил и се опитал да му помогне. Двамата обаче нямали шанс и бурите води ги повлекли.

В 11.30 часа в полицията в Бургас е получен сигнал за инцидент на южния плаж в Несебър. На мястото е намерен труп на 73-годишен турист от Румъния. Според информацията от съпругата му той е имал здравословни проблеми.

Във втория ден от седмицата е станал още един инцидент на Южното Черноморие. Във водит на южния плаж в Приморско е открит мъртъв 59-годишен мъж от столицата. Най-вероятно той е починал също заради здравословен проблем.

От МВР дирекцията в морския град информираха, че предстои да се направят аутопсии на телата на починалите, които ще покажат какви са причините за трагичния завършек на четиримата мъже.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари