Денят с Веселин Дремджиев

22 дек. 2022, 10:13
 Автор: Петър Николаев
Прочетена:

Предаването “Денят с Веселин Дремджиев” е коментарно – аналитичен поглед към най-важните и интересни актуални теми в България и по света.

 

Неговата сила е в това, че дава възможност на зрителите да разбират причините за едно събитие или очертаваща се тенденция във вътрешната политика, дипломацията, икономиката, финансовите и фондовите пазари, бизнес развитието, IT технологиите, научните открития, дори и важните спортни и културни новини.

 

В началото на предаването водещият обявява основните теми, които са както от деня, така и маркиращи важни тенденции или дори предстоящи събития.

 

Зрителите могат след краткия информационен факт, маркиран с видеосинхрон или дори само графичен цитат, прочетен от водещия да чуят професионално мнение по въпроса. Това може да бъде от гост в студиото, на пряка телефонна или скайп връзка.

 

Участници в “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” са както участници в събитията и тенденциите, така и анализатори, коментатори, журналисти, представители на политически партии, неформални сдружения, бизнеса, както и дипломати.

 

В “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” има голямо присъствие и на мнения, които са споделяни в профила на предаването в социалните мрежи с хаштаг #денятВ.Др.

 

При необходимост в “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” се включват и кадри на живо от изключително важни събития, които съвпадат с излъчването му, придружени с коментар на участници в тях или анализатори по актуалната тема.

 

Силата на “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев” е в откровения, спокоен, но цветен диалог с богата палитра на умни и компетентни участници в предаването, които излизат от празното говорене и компенсират темпото на събитията с обяснение на тенденциите, които стоят зад тях.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари