Кирил Десподов: Аз излизам на терена, за да играя моята си игра

1 май 2023, 14:07
,
 Автор: Ивета Попова
Прочетена:

Кирил Десподов, носителят на капитанската лента в Лудогорец обяви, че не се влияе от негативни емоции. Той коментира снощната победа над ЦСКА и добави, че спечелената точка не означава нищо, а само три точки, които ще се добавят към победите на отбора му.

Самият той не беще посрещнат добре от хилядите фенове на стадион „Българска армия“ и стана обект на непрестанни псувни и обиди от страна на „армейците“. По него бяха хвърлени предмети и именно това наложи спирането на двубоя за няколко минути. Десподов бе категоричен, че не се страхува и не изпитва демотивация от подобни действия, тъй като той излиза на терена, за да играе собствената си игра, като си е поставил ясни и конкретни цели.

Капитанът споделя, че както той, така и неговите съперници са били наясно, че подобен тип мачове са изключително напрегнати и създават напрежение у играчите и определи мача като „изнервен“. Той допълва, че е попитал Иван Турицов дали ЦСКА всъщност играе за равен резултат, защото отстрани е изглеждало точно така. Според Десподов двубоят не е бил красив, но в крайна сметка най-важната е победата.

На футболистите на Лудогорец им предстоят още важни мачове, които по думите на Кирил Десподов са много тежки, а на отбора в момента му е нужно да се възстанови достатъчно, за да събере сили и да се изправи срещу опонентите си.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари