Голяма драма! Мъж се барикадира цяла нощ, заплаши да се самоубие

11 юни 2023, 12:17
,
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

Голяма драма в Бургас. Мъж се барикадира и заплаши да се самоубие. Малко след полунощ именно той се обадил на телефон 112 и заявил, че ще сложи край на живота си. Бургазлията бил разстроен, тъй като приятелката му се разделила с него.

Мъжът е заключил в дома си на третия етаж в блок 57 в жк. „Меден рудник“ и започнал да хвърля през терасата различни предмети. Удрял се с бутилка от алкохолна напитка в главата. След това я счупил и направил опит да пререже гърлото си със стъклените остатъци. После заплашил да скочи от терасата.

Сигнали за силен шум подали и съседите на мъжа. Установено е, че приятелката му не поддържа контакти с него от много дълго време. Спрямо 37-годишния жител на квартала има и ограничителна заповед. След раздялата той започнал да прекалява с антидепресантите, а в изминалата нощ пил и голямо количество алкохол. Именно това го накарало да се държи неадекватно и да прояви агресия.

Рано сутринта драмата е приключила след намесата на полицаите. Барикадиралият се е арестуван за 24 часа. Сега трябва да бъде прегледан и освидетелства от медицински специалисти на Центъра за психично здраве в морския град, информираха от ОДМВР – Бургас.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари