Поредна жестокост: Мъж уби жена си в Перник

29 апр. 2023, 17:58
,
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

Поредна жестокост потресе страната. Мъж е обвинен за убийството на жена си в Перник. Жестокото деяние е извършено в събота, а извършителят е задържан и е получил обвинение, съобщиха от Окръжната прокуратура.

Разследващите са направили оглед на мястото на убийството – дома им на улица „Юрий Гагарин“ в квартал „Изток“. В конейнер в близост до местопрестъплението са открити дрехи на загиналата. Тялото е откарано за аутопсия в местната болница. Тепърва се ще излязат резултатите от нея.

41-годишният мъж е в ареста за три денонощия. Преди няколко месеца отново е имало скандал между съпрузите. Тогава закопчаният се е гръмнал с пистолет. Мъжът е претърпял инцидент преди няколко години. За възстановяването му се организирали и благотворителни кампании. Именно парите от тях били ябълката на раздора и отново влезли в конфликт. Заради поредица от скандали жената напуснала съпруга си и потърсила закрила.  Наскоро обаче тя се върнала, а децата им останали при баба си.

Задържаният го грозят от десет до двайсет години затвор, ако бъде признат за виновен. Предстои да бъде поискан постоянен арест спрямо него.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари