Разследват имал ли е помагачи убиецът на Алексей Петров

28 авг. 2023, 22:33
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

Разследващите проверяват версията, че килърът на бизнесмена и експерт по сигурност Алексей Петров е имал двама помагачи. Според непотвърдена официално информация първият го е оставил в района на лифта на „Драгалевци“, където преди близо две седмици беше извършено показното убийство. Другият му е помогнал да напусне по-бързо мястото, след като мократа поръчка вече била изпълнена, съобщи БНТ.

По информация на обществената телевизия органите на ред вече са иззели над 6000 часа видеозаписи, които могат да съдействат за разкриването на извършителя. Кадрите са заснени от общински и частни камери за видеонаблюдение в столичните квартали „Симеоново“, „Драгалевци“, „Княжево“, „Бояна“ и „Драгалевци“, както и селата Мърчаево, Владая и Рударци и Кладница край Перник. Вече има данни кои са били мобилните телефони, регистрирани от клетките на мобилните оператори в района на тежкото криминално престъпление.

Бъллгарската национална информация разполага с информация, че част от установените телефони са били със СИМ карти на оператори от страни от Западните Балкани и съседни държави и са били с включен роуминг.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари