Седем се удавиха в Черно море през уикенда

27 авг. 2023, 16:46
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

Седем души се удавиха в Южното Черноморие само този уикенд. 42-годишен мъж е бил изваден в тежко състояние от водите на морето на плаж „Харманите“ в Слънчев бряг. Сигналът е подаден малко преди 12.30 часа, съобщиха от полицията в Бургас.

Спасителите са извършили множество реанимационни дейности. Въпреки усилията на медиците мъжът, който е от Враца, е починал. Трупът му е откаран в болницата в Бургас за аутопсия.

В съботния ден други двама се удавиха отново на Южното Черноморие. Това се случило въпреки предупрежденията към туристите да внимават  в морето и със сигнализацията на местата за плуване. 48-годишен софиянец беше изваден мъртъв от централния плаж в Равда около 16.30 часа.

Около два часа по-късно от водите пред хотел „Синя перла“ в Слънчев бряг е изваден трупът на украински гражданин, който е дошъл у нас през граничния пункт край Русе в края на миналия месец. Бил е шофьор в туристическа компания.

А в събота сутринта от МВР – Бургас съобщиха за още четирима удавени. В петък от плаж в Слънчев бряг е изваден 54-годишен румънец, който е издъхнал малко по-късно, въпреки усилията на медиците на място.

Същата сутрин е извадено тялото на руски турист в същия комплекс, а в Китен е извадена мъртва 60-годишна жена. Има и случай на удавен млад мъж в района на крайбрежната алея в Несебър.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари