Трагедия! Мъж загина при пожар в дома си в Сливен

23 юли 2023, 15:00
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

Неописуема трагедия разтърси Сливен. Голям пожар в апартамент взе жертва. Загинал е собственикът на жилището – 88-годишен мъж. Има и обгазена възрастна жена, която е настанена в болница за лечение. Транспортирана е до лечебното заведение от служител на реда, който преминавал покрай горящия блок.

Наложила се кратка евакуация на живеещите във входа. След това те отново се прибрали в жилищата си.

Пожарът е лумнал около 11.20 часа.Към мястото веднага са изпратени три екипа огнеборци, обясни Владимир Демирев, началник на регионалната дирекция на пожарната в града.

Той поясни, че докато пожарникарите са работили по потушаване на пламъците намерили трпа на загиналия. Според първоначалните данни огънят е предизвикан най-вероятно от забравен включен котлон. Според Демирев има вероятност и на мъжа да му е прилошало. След това възникнал пожара, отнел живота на възрастния мъж.

От пламъците е засегнато жилището, намиращо се над горелия апартамент. Обитателите на блока бяха притеснени и изпаднаха в шок след пожара. Служителите на реда и продължават да изясняват каква е причината за разразилата се стихия.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари