Управление на Риска в Спортните Залози: Системи и Стратегии

21 ное. 2023, 15:17
 Автор: Мария Спасова
Прочетена:

Спортните залози представляват за мнозина страст и забавление, но истинските ентусиасти знаят, че прогнозирането на резултатите от дербитата може да бъде непредсказуемо. Въпреки това, атрактивните коефициенти, предоставяни за най-големите спортни събития, правят залозите изключително примамливи. В този свят на риска и хазарта, обаче, съществуват стратегии, които могат да ви помогнат да увеличите шансовете си за печалба.

В този материал ви представяме два интересни метода за залагане – „Система Лабушер“ и „Система за залагане „застраховка“. Тези методи предоставят различни подходи към залагането, с цел да ви помогнат да управлявате риска и да максимизирате потенциалната си печалба. Въпреки че нито един метод не може да ви гарантира спечелен залог всеки път, те ви предоставят инструменти, които могат да увеличат шансовете ви за успех.

Ние изследвахме как работят тези два метода и ще ви предоставим съвети за това кога и как да ги приложите в своите залози. Не забравяйте, че успешното залагане изисква търпение и внимателно наблюдение на вашата игра.

Система Лабушер

При този метод можете да разделите залога на няколко части. Когато съберете всяка една от тях ще се получи сумата, която искате да спечелите. Например, вашата цел е да завършите деня с печалба от 100 лв. Отделните залози трябва да са разпределени по следния начин: 10 лв., 20 лв., 40 лв., 20 лв., 10 лв. След като разиграете първата сума, потенциалната печалба ще бъде двойна.

При системата Лабушер се добавят първото и последното число от подготвените залози. Това означава, че разиграната сума се прибавя към последната сума от редицата. С успеха от първото предвиждане печелите общо 20 лв., като елиминирате цифрата 10 лв. от началото на реда.

Ако загубите, добавяте 20 към сумата 10 лв. от края на редицата. Това означава, че следващият залог трябва да бъде 30 лв. Ако продължавате да губите, тогава ще добавяте новата сума към съответното число от края на редицата. При успех зачеркнете следващата сума на залога от реда.

Специалистите наистина не препоръчват тази система, ако имате малко средства в своята сметка. Поредица от неуспехи със сигурност ще ви костват доста сериозна сума.

Система за залагане „застраховка“

Името на метода е избрано неслучайно. Започнете със залог, като 20 лв. например. За да минимизирате възможността от евентуални по-големи загуби, можете да стартирате с по-малки суми. Така първият залог ще бъде за 20 лв., но следващият ще бъде само с 5 лв. по-голям.

Сумата постепенно се увеличава и въпреки това можете да си осигурите контрол върху играта. Точно поради тази причина системата е наречена „застраховка“. С нея не си гарантирате големи печалби, но за сметка на това редуцирате прекомерните загуби. Една от слабостите на метода е, че с него няма да можете да си възвърнете разиграната сума при евентуален неуспех.

Всеки метод може да се окаже печеливш, когато сте достатъчно търпеливи и внимателно наблюдавате своята игра. Предизвикайте късмета си с някой предпочитан метод в сайта на един от най-големите световни букмейкъри, като си изтеглите Bet365 приложение за андроид. С него винаги можете да залагате на любимите си мачове, без значение от мястото или времето.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари