Земеделците изгониха Костадин Костадинов от протеста им

20 сеп. 2023, 14:02
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов беше изгонен от протеста на земеделците край Долни Богров. Той беше отишъл при тях, за да разговарят, но опитът му се оказа неуспешен.

Един от протестиращите заяви, че е казал на лидера на „Възраждане“ да напусне мястото, защото никой не го е викал и няма работа, тъй като там има са само земеделци.

Илия Проданов беше категоричен, че недоволните не искат протестът им да се политизира.

Те остават в протестна готовност и очакват готовия текст за меморандум. Припомняме, че вчета след среща с премиера Николай Денков и министрите на земеделието Кирил Вътев и на финансите Асен Василев, те се разбраха да бъде подписан такъв, който да отразява договореното на срещата.

Ако текстът на документа не изкривява казаното и договореното, ще бъде обявен край на протеста. Към момента това не е станало, въпреки спекулациите в медиите, каза Радослав Христов.

Илия Проданов заяви, че протестът не трябва да е политически. Именно заради това те не са излезли на площада днес, а са останали в района на Долни Богров. Той е категоричен, че змееделците нямат никакви политически цели, а организациите гледат само и единствено интересите на членовете им.

Стотици машини остават в района на Долни Богров в очакване на текста на меморандума.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари