Актрисата Диана Димитрова се изнесе от столицата, страхува се за живота си

7 апр. 2023, 11:35
,
 Автор: Ивета Попова
Прочетена:

Актрисата Диана Димитрова се изнесе от столицата. Информацията съобщи самата тя по време на гостуването си при Крум Савов. Тя уточни, че изпитва страх за живота си и по тази причина е решила да направи тази стъпка. Към момента не е ясно къде живее актрисата. Тя допълни, че продължава да има представления в театъра.

Димитрова признава, че след последните събития и обиди по нейн адрес не се чувства спокойна и в безопасност. Припомняме, че тя обвини публично своя колега Юлиан Вергов за побой, нанесен преди 5 години по време на снимки на сериала „Откраднат живот“. Властите все още не са съставили обвинение срещу евентуалния насилник. Прави силно впечатление, че почти всички колеги на Вергов заеха неговата страна и му оказаха пълна подкрепа в социалните мрежи, което до една степен допълнително разочарова актрисата, която по всякакъв начин се опитваше да докаже правотата си.

От друга страна по нейни думи органите на реда не са взели под внимание предадените от нея доказателства, на които ясно се виждат следи и наранявания от побоя. Диана Димитрова твърди, че може би причината за това отношение е фактът, че тя няма силни връзки или финансова възможност, за да продължи да се бори и в крайна сметка да докаже, че побоят наистина се е случил, а виновникът да поеме последствията от действията си.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари