Жерар Пике говори за Шакира и отношенията им пред известен журналист

6 апр. 2023, 14:05
,
 Автор: Ивета Попова
Прочетена:

Пике даде интервю пред известния журналист Жерар Ромеро и коментира нападките и заплахите, които ежедневно получава от фенове на бившата си половинка в Интернет. По думите му става въпрос за жестокост и варварство, проявени в различни форми на агресия.

Бившият футболист обяви, че не се интересува от мнението на хейтърите или техните коментари, тъй като не познава никой от тях лично и не би нормално да взима насериозно подобни груби изказвания по негов адрес. Той обясни това поведение с факта, че подобен тип хора нямат личен живот и единственото, което умеят да правят, е да се бъркат в чуждия.

Пике бе повече от убеден, че ако започне да обръща внимание на целия обкръжаващ го хейт, то в такъв случай ще се наложи да умре. Спортистът смята, че не е редно хората да виждат, че са успели да го засегнат, защото това би означавало, че те са спечелили.

Относно последния хит на Шакира, в който Пике и новата му любима бяха възпяни, той също реагира спокойно и обясни, че това е един вид мода, но в такъв случай е важно да се вземе под внимание как би се отразило всичко това на човека, върху който е изписан целият гняв.

Феновете на колумбийката не останаха длъжни след тези разкрития от Пике и го засипаха с нова порция негативизъм. Голяма част от тях са на мнение, че той е ксенофоб, тъй като наричайки Шакира латиноамериканка, Пике прави намек, че всички латиносите са „варвари“.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари