Питбул нападна мъж в Пловдив

27 апр. 2023, 13:43
 Автор: Ивета Попова
Прочетена:

Поредно нападение на домашно куче над човек. Питбул захапа преминаващ велосипедист в град Пловдив. Раненият мъж е получил контузия и разкъсвания на едната си ръка. Случаят е възникнал вчера, в централна част на града, в близост до болница.

Съпругата на потърпевшия публикува информация за случая в социалните мрежи и отправи апел, чрез който се надява да успее да открие видеозаписи от улични камери и по този начин да бъде установена самоличността на собственичката на животното.

За инцидента разказа самият Диян Иванов и неговата жена. Той споделя, че се е разминал с жена, която разхождала своя питбул. Животното нямало намордник. Кучето внезапно се е спуснало на мъжа, след което го захапало. Иванов разказа, че не е имало как да избяга и да избегне нападението.

По думите на пострадалия собствениците на агресивния питбул просто стояли отстрани и дори не се намесили, за да усмирят кучето си. След инцидента те са го попитали дали всъщност е бил нахапан, което още повече шокирало Диян. Медицинска сестра случайно е станала очевидец на случая и се е притекла на помощ на мъжа.

Мъжът е направил опит да се свърже със съпругата си, за да я уведоми за случилото се, но в този момент жената си е тръгнала, без да каже дума. Диян Иванов се е обърнал към адвокат и планира да открие жената. Властите също са уведомени за случая и издирват собственика на животното.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари