Ралица Паскалева се присъедини към колегите си, оказали подкрепа на Юлиан Вергов

17 мар. 2023, 15:10
,
 Автор: Ивета Попова
Прочетена:

Последните месеци бяха тежки за обичания актьор Юлиан Вергов, който получи обвинения от своята колежка Диана Димитрова за извършено насилие срещу нея преди цели пет години, когато е сниман сериалът „Откраднат живот“.

Известно време самият той пазеше мълчание, но преди броени дни излезе с официално изявление. След направеното съобщение много колеги на Вергов обявиха публично подкрепата си към него. Към тях се присъедини и Ралица Паскалева, която публикува в личния си профил изявлението на обвинявания актьор. Една част от колегите на Димитрова са категорични, че нейната кариера е приключила.

Захари Бахаров, Наум Шопов и Теодора Духовникова са само част от хората, подкрепили колегата си. От своя страна Вергов е убеден, че няма да остави нещата така и ще потърси правата си. В скандала очевидно е замесена и дъщерята на актьора, която е получила смущаващи съобщения от Димитрова. По думите на Вергов именно това е причината за ескалацията и създалият се конфликт.

Коментарите по този случай са разнообразни, а истината все още не е напълно изяснена. Повече от ясно е, че семейството и близките на Вергов са страдали от тази ситуация месеци наред. Припомняме, че той беше част от журито на риалитито по Нова телевизия „Като две капки вода“, но след последните събития той официално беше отстранен от формата.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари