Скандал: Съветник на Тодор Тагарев наглее в „Пирогов“, заплашва медици

29 авг. 2023, 22:30
,
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

Мустафа Емин, който е съветник на министъра на отбраната Тодор Тагарев от близо два месеца предизвика огромен скандал в спешния институт „Пирогов“. 31-годишният мъж е откарал детето си в болницата през нощта и веднага се „разпоредил“ да извадят друго дете от детската шокова зала, за да може да влезе неговото. След това заплашил, че ще разговаря с министъра на здравеопазването проф. Христо Хинков.

Медицинската сестра уточни, че мъжът не се е съобразим с факта, че преди да заеме шефското място в здравното ведомство проф. Хинков е работил именно в „Пирогов“. Накрая вдигнал скандал и отново опитал да използва същата заплаха, за да си вземе документите, които са му предадени от хората в залата преди това.

 

 

Неда Диманова попитала мъжа дали така вижда упражняването на властта, която му е дадена от народа чрез гласуване и дали постъпката му кореспондира с поста, който заема.

С позиция от военното министерство обявиха, че извършват проверка по случая. Ако се потвърди истинността на изнесената информация ще бъдат предприети крути мерки, посочиха от Министерството на отбраната.

Мустафа Емин е от „Да, България“  – част от формацията „Демократична България“. В сайта си от партията казват, че той демократ от Родопите.

Междувременно и от „Да, България“ са информирали ръководните органи, които също ще извършват проверка и заявиха, че не толерират злоупотребата с власт.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари