След гонка: Бабаити влязоха с „Мерцедес“ направо в затвора

3 май 2023, 23:03
, ,
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

Двама криминално проявени млади мъже влязоха директно в затвора с джип „Мерцедес“. Около 16.06 часа в сряда служителите на реда се отзовали на сигнал за това, че агресивен мъж е нападнал служител на пункт за технически прегледи в Бургас.

Когато 31-годишният нападател, който бил неадекватен, забелязал полицейския патрул се качил заедно с още един 27-годишен негов авер в джип със софийска регистрация и отпрашил с бясна скорост. Вследствие на това са потрошени три коли на улица „Индустриална“, поясниха от пресцентъра на ОД на МВР – Бургас.

След това возилото попаднало в квартал „Победа“ и шофьорът му опитал да излезе на околовръстното шосе. Вместо това обаче объркал пресечките и навлязъл в двора на следствения арест в морския град през металната врата.

След като на място пристигнали служители на реда от Първо полицейско правление единият от пътниците в „Мерцедес“-а изхвърли пакет със суха тревиста маса. Най-вероятно става дума за „друсан чай“. Двамата пасажери са арестувани. Заради инцидента вратите на затвора не са отваряни. Не е допуснато напускането на арестанти.

На задържаните от „Мерцедес“-а са взети проби за наркотици. Те са дали отрицателни проби. Полицаите в Бургас продължават работата си по случая. Направен е оглед. Цяло чудо е, че в цялата история няма пострадали хора.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари