Ужас! Мъж удари жена с туба и я заля с бензин в Благоевградско

4 авг. 2023, 21:37
,
 Автор: Васил Проданов
Прочетена:

Потресаващ изблик на агресия. В условията на домашно насилие мъж е ударил жена с туба, а след това залял лицето й с бензин. Сигналът за криминалното деяние е подадено в сряда. Тогава нападателят е влязъл в общото жилище в благоевградското село Абланица, след като време е изведен от него чрез издаване на ограничителна заповед.

Прокуратурата води разследване по случая. Разпитани са свидетели, от чиито показания са събрани доказателства за друго престъпление. На 27 юли той нападнал жена, удряйки я с туба. После излял бензин по лицето й.

От прокуратурата поясниха, че нанесения побой е следствие от системен психически и физически тормоз от страна на мъжа върху съпругата му. Използвал е сила и заплаха.

71-годишният Фаик Б. е арестуван за три денонощия, а прокуратурата му е повдигнала обвинение. Днес Районният съд в Гоце Делчев го остави зад решетките, след като държавното обвинение поиска да бъде задържан под стража.

А по-рано стана ясно, че полицай е задържан след като е заплашил с убийство съпругата си и детето си. Арестуваният е служител на МВР  от управлението в Сандански, а заплахата е станала в гоцеделчевското село Балдево.

По-късно стана ясно, че полицаят е уволнен дисциплинарно със заповед на директора на Областната дирекция на МВР – Благоевград комисар Георги Кандев.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари