Асен Василев се срещна с избиратели в Перник

29 мар. 2023, 21:25
, , ,
 Автор: Ивета Попова
Прочетена:

Асен Василев посети Перник, за да се срещне с местни жители на града по повод предстоящите парламентарни избори на 2 април. Той бе категоричен, че е необходимо повече хора да пожелаят страната ни да се превърне в нормална държава.и това изобщо не е трудна задача. По думите му много дълго време българският народ е свикнал с мисълта за бедността, за неспособността за производство, лоши пътища. Василев уточни, че това не е съдбата на България, а просто този модел е наложен, за да се управлява по латинооамерикански начин.

Бившият министър на финансите припомни, че през 2022 година България се е намирала в няколко поредни кризи.Той не пропусна да отбележи факта, че през изминалите няколко години е отбелязано увеличение на трудовото възнаграждение, на износа, както и на производството на територията на ЕС. Василев е повече от убеден, че при едно стабилно правителство, България може да бележи ръст в доходите в бъдеще и да бъде водена една стабилна политика по европейски начин.

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ заяви, че се извършват безмислени проекти, за да може по този начин да се краде от държавата. По време на срещата присъстваше и Бойко Рашков, който води листата на партията в Перник. Самият той се обяви твърдо „против“ неспазването на законите и допълни, че не случайно политиката на много институции в Европа е да бъде извършвана съдебна реформа в България.

Василев и Рашков обявиха, че предстоящите парламентарни избори на 2 април са изключително важни.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари